bende çok vardı 1.5 sene önce hayıt tohumuyla hepsi gitmişti şimdi yeniden çıkmaya başladı.
evet canım reglim olsun geri başlıycamHormonlariniz duzelmis miydi
evet canım reglim olsun geri başlıycam
sabah akşam 1 çay kaşıgı hayıt çayını bır bardak sıcak suda 5dk demlendırıp (hayıtları sonra bardaktan çıkarız süzüp) içiyorsunRabbim şifa versin. Uygulama şeklini yazar misiniz?
sabah akşam 1 çay kaşıgı hayıt çayını bır bardak sıcak suda 5dk demlendırıp (hayıtları sonra bardaktan çıkarız süzüp) içiyorsun
sabah akşam 1 çay kaşıgı hayıt çayını bır bardak sıcak suda 5dk demlendırıp (hayıtları sonra bardaktan çıkarız süzüp) içiyorsun
eylul7158eylul benim yine sivilcelerim azdı canım .roaccutane kullanmak istemiyorum. Hayıt tohumunu deniyecegim. Şu anda içmeye basladim ama tohumu ezmeli miyiz sen nasıl iciyordun? Bir de kaynatmadan mi demliyordun?
Merhaba cok girmiyorum kk ya gormedim. Suyu kaynatip su bardagina aliyorum icine bir cay kasigi hayiti atip suzdurup ictim sabah aksam ac tok fark etmezeylul7158eylul benim yine sivilcelerim azdı canım .roaccutane kullanmak istemiyorum. Hayıt tohumunu deniyecegim. Şu anda içmeye basladim ama tohumu ezmeli miyiz sen nasıl iciyordun? Bir de kaynatmadan mi demliyordun?
Geçmiş olsun. Bende de pko mevcut sende de olduğu gibi acayip sivilcelerim vardı çene kısmımda geçmek bilmiyordu. Soğan kürü uyguladım hepsi söndü artık çıkmıo sadece sivilcelerin özleri kaldı içinde onları olgunlaştıkça sıkıp çıkartıyorum. Hayıt tohumuna bende başladım ama çok fazla özen gösterip içemedim. Bir tatlı kaşığını (tepeleme olmadan) havanda ezip bir fincan suda 10 dk demleyip içiom. Ezmedende demleyenilirsin bazen öyle yapıom bende üşenirsem tabiiezince rengi daha koyu oluyo tadıda acı tabii içilme zamanıda ne çok tok ol nede çok aç. Yani yemekten ya yarım saat önce yada yemekten iki saat sonra. Tekrar geçmiş olsun umarım şifa olur hepimize