Pko ve yumurtlama

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.534
4.331
133
Merhaba pko şu olup ovulasyon testi yapan bayanlar acaba çift çizgiyi adetin kaçıncı günü görüyorsunuz bu pko da yumurtlama günü ne zamana denk gelir acaba ???

Merhaba pko şu olup ovulasyon testi yapan bayanlar acaba çift çizgiyi adetin kaçıncı günü görüyorsunuz bu pko da yumurtlama günü ne zamana denk gelir acaba ???
Merhabalar bende pcos hastasıyım adet bittikten hemen sonraki gün başla bence. Ben öyle yapıyorum. Bu ay adetim bitti ertesi gün ovülasyon oldu bende.

Merhabalar bende pcos hastasıyım adet bittikten hemen sonraki gün başla bence. Ben öyle yapıyorum. Bu ay adetim bitti ertesi gün ovülasyon oldu bende.
Merhabalar. Benim de adet bittikten bir gün sonra tekrar adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Dr gittim sorun yok dendi. Bazıları yumurtlama dönemine giriyorsun dediler. Acaba hemen yumurtlama oluyor mu adet bitiminde. Siz ovulasyona Giriyorum yazınca ben de Ovülasyona mı giriyorum acaba. Sizde ne gibi belirtiler oluyor

Aynen benim yaşadığım olay işte. Adet bitiminde direk akıntı oldu cinsel istek oluyor. Adet biter bitmez ovülasyon bakarsanız çıkacaktır zaten

Konya’da Pkolu olup tedaviyle çocuk sahibi olan var mı? Ve hangi doktora tedavi oldunuz, kimi önerirsiniz? Ben klomen kullandım bir kere doktor yanıt yok iğneye geçeceğiz dedi. Gonal f verdi 50ml vurdum kendime sonuç yine olumsuz yine yanıt yok. Şuan ara verdik tedaviye biraz dinlenecekmiş vücudum. İnsülin direnci çıkmadı ama 10 kilo fazlam vardı 5 kilo verdim doktor bunu dedikten sonra. Kilo veriyorum ama başka ne yapabilirim önerisi olan var mı? Yardımcı olun lütfen moralim bozuluyor. Yaş 24

Kızlar merhaba bana da doktorum pko dedi ve bunun doğuştan geldiğini yeni görünür hale geldiğini söyledi ben 5 cmlik kıstım için gitmiştim daha öncesinde gittiğim doktorların hiçbir böyle biseyden bahsetmedi saç dökülmesini kansizliga bağlamıştım çene killanmasinida cımbızla alarak kendim yaptım dedim. 2 yıllık evliyim ilk senemde gebeligim oldu ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Her ay adet oluyorum bu arada doktorum 6 ay denememi istedi ama ben olmamasından korkarak bitkisel biseyler yapmak istiyorum. Kan testi de yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…