Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba pko şu olup ovulasyon testi yapan bayanlar acaba çift çizgiyi adetin kaçıncı günü görüyorsunuz bu pko da yumurtlama günü ne zamana denk gelir acaba ???
Merhaba pko şu olup ovulasyon testi yapan bayanlar acaba çift çizgiyi adetin kaçıncı günü görüyorsunuz bu pko da yumurtlama günü ne zamana denk gelir acaba ???
Merhabalar. Benim de adet bittikten bir gün sonra tekrar adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Dr gittim sorun yok dendi. Bazıları yumurtlama dönemine giriyorsun dediler. Acaba hemen yumurtlama oluyor mu adet bitiminde. Siz ovulasyona Giriyorum yazınca ben de Ovülasyona mı giriyorum acaba. Sizde ne gibi belirtiler oluyor
Merhabalar. Benim de adet bittikten bir gün sonra tekrar adet ağrısı gibi ağrım oluyor. Dr gittim sorun yok dendi. Bazıları yumurtlama dönemine giriyorsun dediler. Acaba hemen yumurtlama oluyor mu adet bitiminde. Siz ovulasyona Giriyorum yazınca ben de Ovülasyona mı giriyorum acaba. Sizde ne gibi belirtiler oluyor
Konya’da Pkolu olup tedaviyle çocuk sahibi olan var mı? Ve hangi doktora tedavi oldunuz, kimi önerirsiniz? Ben klomen kullandım bir kere doktor yanıt yok iğneye geçeceğiz dedi. Gonal f verdi 50ml vurdum kendime sonuç yine olumsuz yine yanıt yok. Şuan ara verdik tedaviye biraz dinlenecekmiş vücudum. İnsülin direnci çıkmadı ama 10 kilo fazlam vardı 5 kilo verdim doktor bunu dedikten sonra. Kilo veriyorum ama başka ne yapabilirim önerisi olan var mı? Yardımcı olun lütfen moralim bozuluyor. Yaş 24
Kızlar merhaba bana da doktorum pko dedi ve bunun doğuştan geldiğini yeni görünür hale geldiğini söyledi ben 5 cmlik kıstım için gitmiştim daha öncesinde gittiğim doktorların hiçbir böyle biseyden bahsetmedi saç dökülmesini kansizliga bağlamıştım çene killanmasinida cımbızla alarak kendim yaptım dedim. 2 yıllık evliyim ilk senemde gebeligim oldu ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Her ay adet oluyorum bu arada doktorum 6 ay denememi istedi ama ben olmamasından korkarak bitkisel biseyler yapmak istiyorum. Kan testi de yapmadi