PKO VE VARİKOSEL

ozturk2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
46
4
86
33
merhabalar

9 aydır çocuk için uğraşıyoruz bende pko var ben bunu uzun süredir biliyordum ama eşimde de varikosel cıktı ve ameliyat olması gerekiyomuş ve ben ameliyata çok sıcak bakmıyorum sizce ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz böyle olan varmı yada cocuk sahibi olan mjlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

benim eşime askerdeyken varikosel demişler tedavi olmalısın vs demişler. o pek umursamamış. şimdi bebeğimizi bekliyoruz yani olmayacak diye bir şey yok.

Eger varikosel spermleri etkilemisse ki zamanla etkiler ameluyat olmasi gerekrir .Kesinlikle zaman kahbetmeyin derim Basimdan gecti 1 yilda duzeldi

Bende pkosluyum esimde varikosel aynıyiz sizinle eşime doktor proxxed plus verdi çok pahalı diye iki kullandı almadı. Denedigimiz birşey kalmadı sonunda tüp bebek ile hamileyim beş senedir uğraşıyorum bu arada morfoloji sıkıntımız en alt seviyeye ulasmisti

270 milyon oldu diger degerlrde duzeldi .Simdi korunuyirum hapla cnku bir kistm var tedavdeyim yani bendede polikstk over goruntusu var

ameliyat oldumu eşiniz nasıl bir yol izliyosunuz benım eşim hala olmadı iyi bir üroloğa olmak istiyor ama izmirde bildiğiniz bir ürolg varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…