Merhaba herkese ben 15 yaşından beri pko ve tüylenme üzerine bölük pörçük tedaviler gördüm.. 6-7 doktor değiştirdim.. Şuan 22 yaşındayım hiçbir şekilde düzelme olmadı.Doğru dürüst bi doktora denk gelemedim maalesef.. 2 sene önce neredeyse 9 ay adet görememe üzerine doktora gittim 3 ay diane35 verdi kullandım 3 ay sonunda tekrar tahliller.. Doktor ilacı bıraktırttı. Hiçbi değişme olmadı yine düzensizlikler başladı. 6 ay önce farklı bi hastaneye gittim tahliller ultrason sonucunda pko dedi kan değerlerimin bazıları normal bazıları sınırda.. 6 ay diane35 verdi kullandım tekrar gittim bikaç gün önce hala aynı kistlerde herhangi bi değişme olmamış tüylenmem de hala aynı maalesef.. Her doktor diane35 6 ay kullan gel diyo gönderiyo adam gibi takibe alıcak bi doktor bulmam lazım artık fenalık bastı her doktor epilasyon yaptır diyo ona da ben çok sıcak bakamıyorum önce hormonlarımın düzelmesi lazım anlatamıyorum hiç bi doktora.. Ankara da en iyi bildiğiniz doktor hastane fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum..