Pko ve tüp bebek

LunaLovegoodd

Üye
Pro Üye
1 Şubat 2024
598
222
23
Merhaba kızlar
Tüp bebek sürecine cumartesi günü itibariyle girmiş bulunmaktayım. Gonalf900 ve tarlusal kullanıyorum.
Günlük dozum 187,5
Daha önce Ohss geçirdiğim için açıkçası korkuyorum. Sizin dozaj nasıldı acaba ? Sanki yumurtalarımın büyüdüğünü hissediyorum sağlı sollu ağrı var bugün 3. Günü iğnemin. Bir de ben tarlusalı anlayamadım neden içiyorum

150 ile buyuttum 9-10 günde hatirladigim kadariyla. Cunku 7 tane cetrotide kullandim.
Burda gonalf kullanirken ayni zamanda tarlusal ya da duphaston gibi ilac kullanan okumuştum ama nededini hatirlamiyorum. Benim doktorun oyle bir yontemi yoktu sanirim cunku hic duymadim oyle kullanan. Her doktorun yontemi başka.

Çok teşekkür ederim yanıtladığın için peki taze mi yapıldı transferin yoksa dondurulmuş mu ? Bana dondurulmuş yapılacak 2 ay rahim dinlendirme olacakmış. İlk defa bu tedaviye başlayınca bilgisizlik bana stres yüklüyor

Ben 2 defa tadavi oldum bendede pcos var ağır pcosum ben ilk tedavimde günlük 450 doz vuruyordum 300 gonal f 150 pergoveristi şuanki tedavimde de günlük 150 doz vuruldum 5 günde sabah akşam femara kullandım şimdi transfer için adet bekliyorum

Allah rast getirsin inşallah canım kaç yumurta çıktı ve kalite durumları nasıldı ? Tutmamasına çok üzüldüm inşallah şimdikinde tutar ben bilgisiz olduğum için çok soru sordum kusura bakma

Allah rast getirsin inşallah canım kaç yumurta çıktı ve kalite durumları nasıldı ? Tutmamasına çok üzüldüm inşallah şimdikinde tutar ben bilgisiz olduğum için çok soru sordum kusura bakma
İlk tedavimde 35 yumurta topladılar 6 tane iyi kalite donduruldu hepsi transfer edildi tutmadı şuankinde 16 yumurta toplandı 5 tane iyi kalite embriyo donduruldu inşallah bu sefer ki tutar

Aşılamada ohss olmuştum. Tüp bebek doktorları özellikle ohss geçmişin olduğunu bilirse çok dikkat ediyor. Benim doktorumda rahim dinlendirmeyle daha sağlıklı olur demişti. Nitekim öylede oldu. Gerçi ilk transferde kimyasal olmuştu ama tek toplama 2 transferle ikizlerime kavuştum Rabbim kolaylaştırsın sizinde Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

İlk tedavimde 35 yumurta topladılar 6 tane iyi kalite donduruldu hepsi transfer edildi tutmadı şuankinde 16 yumurta toplandı 5 tane iyi kalite embriyo donduruldu inşallah bu sefer ki tutar
İnşallah canım başka rahatsızlık var mı bu kadar tutmamazlık oluyor mu Allah isteyen herkese yaşatsın anneliği

Ay çok sevindim inşallah amin canımmm tek embriyo da ikiz olabiliyor mu çok şaşırdım

Ay çok sevindim inşallah amin canımmm tek embriyo da ikiz olabiliyor mu çok şaşırdım

Benim 2. Transferde çift koymuştu doktorum. Çözdürmede ikiside kaliteliydi harcamayalım boşa dedi. Benimki çift yumurta ikizi ama arkadaşımın tek transferle bölünen ikizleri var oda olası. Hatta 2 koyup 3-4 olmasıda olası çünkü mikroenjeksiyon yapılınca yumurtayı bölebiliyormuş

Yumurta toplama öncesi bol nar ve incir tüketmeye çalışın. Ben öyle yapmıştım. Yumurta kalitesini etkilediğini düşünüyorum. Rahim dinlendirme zamanında da bol avakado. Bunlar hep iyi geldikleri şeye benzediklerini düşündüğüm için tükettiklerim

Aaaa bilmiyordum benim de ikizim var benim çocuklar da ikiz oluyormuş bir de inşallah güzel günlerini gör evlatlarının ömür boyu

Ayyy deneyimmm bende o zaman incir var mıdır acaba bu mevsimde

Aaaa bilmiyordum benim de ikizim var benim çocuklar da ikiz oluyormuş bir de inşallah güzel günlerini gör evlatlarının ömür boyu

Genetik zaten böyle bişey Annemin tarafta hep ikiz ve doğurganlıkta maşallahlar o yüzden pcostum bende zaten. Sonrada kaymağını yedim

Pcoslulara taze transfer yapmiyolar. Dondurulmus 5. Gün 4aa embriyosuyla transfer oldum. Ilk denemede nasip oldu şükür. Ben rahim dinlendirmesi yapmadım.
Insallah güzel embriyolarin olur, sana da ilk transferde nasip olur.

Pcoslulara taze transfer yapmiyolar. Dondurulmus 5. Gün 4aa embriyosuyla transfer oldum. Ilk denemede nasip oldu şükür. Ben rahim dinlendirmesi yapmadım.
Insallah güzel embriyolarin olur, sana da ilk transferde nasip olur.
inşallah canımm inşallah o kadar uğraştım ki tüp bebeğe gelene kadar. İnşallah çabamın emeğimin hediyesini alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…