Pko ve sperm azlığı için önerlieriniz var mı

Bonnenuit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
74
14
26
Arkadaşlar merhabalar bende pco var düzenli adet görüyorum bir kaç ay da doktor kontrolünde Klomen kullandım her ay sağlıklı iki yumurtam çıktı ama gebelik oluşmadı eşimin sperm sayısı ise baya az ml de 3 milyon ve bunlarda ileri hareket ve yavaş hareket toplamı %48 hareketsiz ve yerinde hareketli toplamı ise %52 bu durumda ne yapabiliriz önerebiliceğiniz uyguladığınız bir şeyler var mı aşılama yaptırsak tutar mi kafam çok allak bullak oldu zor bir süreç bizi bekliyor Önerilerinize açıgım

Arkadaşlar merhabalar bende pco var düzenli adet görüyorum bir kaç ay da doktor kontrolünde Klomen kullandım her ay sağlıklı iki yumurtam çıktı ama gebelik oluşmadı eşimin sperm sayısı ise baya az ml de 3 milyon ve bunlarda ileri hareket ve yavaş hareket toplamı %48 hareketsiz ve yerinde hareketli toplamı ise %52 bu durumda ne yapabiliriz önerebiliceğiniz uyguladığınız bir şeyler var mı aşılama yaptırsak tutar mi kafam çok allak bullak oldu zor bir süreç bizi bekliyor Önerilerinize açıgım
Sperm azken aşılama çok çok düşük ihtimal yaaa iki kere çipli yaptırdık ikiside boşa gitti sonraki ay tüp bebek yaptık en garanti yöntem bence

Dr mfk diye biri var Instagram sitesinde benim arkdsim onunla hamile kaldı ama bana yaradı bende pco var esimdi problem yok belki eşiniz içinde ürünleri var mfk bin bir sayfaisna göz atın derim Dr Mfk olarak geçiyor sayfası . Ben onu da denedim ama olmadı bende işe yraamadi ben adet olmuyoeum siz oluyormussunuz benim yumurt hiç büyümedi mesela ama çok güzel değerleri yükseltiyor olumlu şekilde bı göz atın derim tavsiye ben tüp bebek yaptırdım süreçten bikmistim çünkü şuan hamileyim şükür ama bunlarla vakit kaybetmek istemezsen tüp bebek oneriirim

Bende pcos var eşimde de varikosel kaynaklı morfoloji sorunu var. Klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama boş gebelik oldu sonra bir süre bekleyip 2 kere daha klomen ve çatlatma iğnesi denedik olumlu olmayınca tüp bebek yaptırdık. Şuan 20 haftalık gebeyim ilk denemede tuttu şükürler olsun

Dr mfk diye biri var Instagram sitesinde benim arkdsim onunla hamile kaldı ama bana yaradı bende pco var esimdi problem yok belki eşiniz içinde ürünleri var mfk bin bir sayfaisna göz atın derim Dr Mfk olarak geçiyor sayfası . Ben onu da denedim ama olmadı bende işe yraamadi ben adet olmuyoeum siz oluyormussunuz benim yumurt hiç büyümedi mesela ama çok güzel değerleri yükseltiyor olumlu şekilde bı göz atın derim tavsiye ben tüp bebek yaptırdım süreçten bikmistim çünkü şuan hamileyim şükür ama bunlarla vakit kaybetmek istemezsen tüp bebek oneriirim
Benim Klomen ve çatlatma iğnesiyle çok sağlıklı iki yumurtam vardi mesela geçen ay. düzenli adet görüyorum diyebilirim hani en fazla 5. 10 gün arası gecikme yaşıyordum sadece ani kilo aldım evlendikten sonra kilo alımından sonra adetlerim düzensizlesmeye başlamıştı sonra doktor pco başlangıcı olduğumu önlem almaz daha da kilo alırsam tamamen adet görmeyebileceğim söyledi bende diyet ve sporla 11 kg verdim daha da vermeyi düşünüyorum kilo sağlığımı çok bozdu

Benim Klomen ve çatlatma iğnesiyle çok sağlıklı iki yumurtam vardi mesela geçen ay. düzenli adet görüyorum diyebilirim hani en fazla 5. 10 gün arası gecikme yaşıyordum sadece ani kilo aldım evlendikten sonra kilo alımından sonra adetlerim düzensizlesmeye başlamıştı sonra doktor pco başlangıcı olduğumu önlem almaz daha da kilo alırsam tamamen adet görmeyebileceğim söyledi bende diyet ve sporla 11 kg verdim daha da vermeyi düşünüyorum kilo sağlığımı çok bozdu
Zayiftim yine de pcom vardı ve adet olmuyorum yılda en fazla üç kez evet kilo almamak lazım ama malesef pco dirençli ise kilon yoksa bile adet olamıyorsun

Benim esim istanbulda bi doktora gidiyodu sperm sayisi az ayrica morfoloji bozuklugu var bende pkoluyum ilacsiz asla adet olamiyorum. Yurt disindan bi ilac getirttiriyodu doktor onu iciyodu esim ilk baslarda yukseldi sperm sayisi tamam dedik olucak sonra birden bi düştü. Doktor dedi ki siz vakit kaybetmeyin tup bebek yaptirin artik yapabilcek bisey kalmadi.. neyse bahcecide tup bebek tedavisine basladik bu arada biz daha oncede tup bebek denedik ama benim yumurtalarim hic buyumuyordu hep tedavileri yarim birakmak zorunda kaliyoduk. Ama doktorun tavsiyesiyle bahceciye gittik sukur 13 yildir hic buyumeyen yumurtalarim buyudu 18 yumurta. Toplandi 6 tanesi donduruldu 2 kere denedim negatif oldu simdi yine transfer oldum bugun 5. Gunum insaAllah bu sefer pozitif olur sonucum... siz rahim filmi cektirdinizmi ? Ben 2 kerede histereskopi ameliyati oldum rahmim T seklindeydi. Vay bee son 1 yilda neler yaşamışım 😀😀😀😀

Kendiniz için acvison maxijuno kullanın
Eşiniz icin acvison maxigo kullanın ben 4 tedavi ve 1 tüp bebek de negatif olduktan sonra bu vitaminle hamile kaldım belkide vitamin mana da olmuş olabilir rabbim yüzüme güldü

Güzel günlerde büyütün inşallah bebişinizi 🤗
Sizden kaç yumurta toplandı
Kaç tane embriyonuz kaldı peki
Amin teşekkür ederim ☺️ 24 yumurta toplandı 10 tane kaldı biri oğlum 9unu dondurduk.

Bu arada ben bugün kürtaj olmak durumunda kaldım sivilce tedavisi için zoretanin kullanıyorum nasılsa çocuğumuz olmuyor kafasında olduğumuz için dikkatte ettik ama hamile kalmışım 😞 olacak olduktan sonra her türlü oluyor bence zamanında stres yaptık herhalde o yüzden doğal yollarla olmadı şimdi nasılsa çocuğumuz var diye hiç stresimiz yok çat hamile kalmışım.

Canım ben de pcos yok. Eşimin spermi de normale yakın ancak 16 aydır bebişim olmuyor. Bu konu da baya araştırdım. 3 klomen+ 2 iğne + 2 aşılama tecrübem var. Nacizane kendi kullandıklarımı yazacağım.

Klomeni yanında yumurta kalitesi için vitamin almanı öneririm. Ben şuan ımpryl ve promotil kullanmaya başladım (bu ay femara kullanacağım) (OMEGA da alıyorum)

Eşim de ımpryl ve promen k takviyeleri alıyor.

İstersen bu markaları bi araştır. Erkekler için promotil men'de var o da iyi. Biz daha önce prooxceed kullandık. Yeni promen k ya geçtik.

Amin teşekkür ederim ☺️ 24 yumurta toplandı 10 tane kaldı biri oğlum 9unu dondurduk.

Bu arada ben bugün kürtaj olmak durumunda kaldım sivilce tedavisi için zoretanin kullanıyorum nasılsa çocuğumuz olmuyor kafasında olduğumuz için dikkatte ettik ama hamile kalmışım 😞 olacak olduktan sonra her türlü oluyor bence zamanında stres yaptık herhalde o yüzden doğal yollarla olmadı şimdi nasılsa çocuğumuz var diye hiç stresimiz yok çat hamile kalmışım.
Sizin kalan embriyo sayınız çok iyimiş benm 25 yumurtadan 4 tane kaldı sadece.
Kürtaj olma durumunuza çok üzüldüm ya ağır bi ilaç olduğu için mi kürtaj oldunuz. Mucizenin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor gerçekten Allah nasip edecekse zaten ister tüp bebek ister doğal yolla hiç farketmiyor.
Ama işte tüp bebekte bu yolda bi çare oluyor bizlere

Sizin kalan embriyo sayınız çok iyimiş benm 25 yumurtadan 4 tane kaldı sadece.
Kürtaj olma durumunuza çok üzüldüm ya ağır bi ilaç olduğu için mi kürtaj oldunuz. Mucizenin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor gerçekten Allah nasip edecekse zaten ister tüp bebek ister doğal yolla hiç farketmiyor.
Ama işte tüp bebekte bu yolda bi çare oluyor bizlere
Sizinde güzel bence hayırlısıyla tutar umarım 🙏 evet ilaçtan dolayı kürtaj oldum gerçekten belli olmuyor hayırlısı böyleymiş

Foliborn myforce gözün kapalı kullan 2 ay sonra hamilesin.içeriğine bakarssın www.foliborn.com bide ara istersen indirim yapıuorlar

Bende pcos var eşimde de varikosel kaynaklı morfoloji sorunu var. Klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama boş gebelik oldu sonra bir süre bekleyip 2 kere daha klomen ve çatlatma iğnesi denedik olumlu olmayınca tüp bebek yaptırdık. Şuan 20 haftalık gebeyim ilk denemede tuttu şükürler olsun
Nerde yaptirdiniz acaba

X