Pko ve soğan kürü?

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
merhaba arkadaşlar
bugun şiddetli kasık ağrısıyla dr gittim. adetimin 20.günü.. dr pko oldugunu söyledi.
daha once cok muayene oldum ama hiçbir dr pko oldugumu söylemedi. bu aylık mı birşey mi dedim hayır daha onceden de varmış dedi.

her ay adet olurum. en kısa 28 en uzun 33 gün döngüm. benim bildigim pkolular regl olmuyor?

esas sorum şu kızlar.adetime 9 gün var.hemen soğan kürüne başlasam faydası olur mu? yada kistten kurtulmak için adetin kaçıncı günü baslamam gerekiyor
yardım ederseniz cok sevinirim

Eğer adetin hala olmadıysa şimdi bile başlasan olur canım. normalde adet bittikten bir hafta sonra başlıyorlar. Ben faydasını da gördüm yine gecikti içmeyi ertelediğim için. Bu aralar yoğunum bir soğanı kaynatıverip suyunu içmekte ne var da erteleyip duruyorum. Normalde altı ay devam etmek gerekiyormuş 15 dolu 15 boş. ben bir ay yapıyordum beni iki üç ay idare ediyordu. akıntılarda da farkediyordum faydası olduğunu.

merhaba canım bende 2 aydır dr gidip geliyordum yumurta takibi için son kontrolde pko olduğumu söyledi. ben de anlamadım sürekli ultrasonla bakıyordu 2 ayın sonunda fark etti benimde adetimde sorun yoktu.. ben bu ay adetim biter bitmez soğan kürü yapmıştım 15 gün boyunca sanırım işe yaradı şu an hamileyim sen de yap mutlaka

canım tebrik ederim saglıkla kucagına alırsın inşaallah bebisini.
peki bu kür adetliyken yapılabilir mi? bi sakıncası olur mu?

bende pko luyum soğan kürünü yapıyorum gelişmeleri burdan yazacam faydasıolur inş.faydasını görenler yazsın lütfen

soğan kürünün yapımını da yazar mısınız lütfen bende pko var lütfen açıklayıcı yazarsanız bize de bir faydanız dokunsun be yaaaa

soğan kürünün yapımını da yazar mısınız lütfen bende pko var lütfen açıklayıcı yazarsanız bize de bir faydanız dokunsun be yaaaa

:) iki bardak klorsuz suyu kaynatıosun.soğanında kahverengi kısmını soyup dörde bölüyosun su kaynarken içine atıyosun.5 dk kaynatıp altını kapat.ılıkken iç çok ılık olmayacak hafif te sıcak olacak.15 gün boyunca sabah ve akşam aç olarak içeceksin.adet bittikten 1 hafta sonra başlayacaksın.

kızlar soğan kürü bende çok şiddetli baş ağrısı yaptı aynı sorunla karşılaşan varmı acaba

ben ayın 19 aralıkta en son adt oldum ve şuan ayın 7 si ben hale adet olmadım ade söktürücü içmek istemiyorum bıktım artık bu durumdan napcam ya

Arkadaşlar. PKO hastasıyım. Artık bir çocuğumuz olsun istiyoruz.. Doktor, ilaç tedavisi denedim fakat verim alamadım. Doktora git -gel çok bunaldığım için soğan kürünü duyunca denemeye karar verdim. İlk denemem de kürün 7. gününde regl olabildim. İkinci denemem 21 temmuzda başladı. 27 temmuzda regl oldum yine ve bu kez tam 7gün sürdü ve inanılmaz verimli ve ağrılı bir regl dönemiydi. İlaçsız adet göremeyen birisi olduğum için bu durum beni çok sevindirdi. Şimdi yumurtalarımın büyüyüp çatlamasını diliyorum. Lütfen sadece soğan kürü ile hamile kalabilen var ise paylaşım yapabilirse çok sevineceğim.

ben soğan kürünün ve testeredişli aslanpençesinin adet olmak için çok faydasını gördüm hormonlarım düzeldi ancak
bebek için bişey diyemem evliyim ama bebek için henüz bir düşüncemiz olmadıgı için.

polikistik overim var ilk kez soğan kürü uygulayacagım.Adetimin kaçıncı günü başlayamlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…