Gebeliğe Hazırlık Pko ve ovulasyon aciil bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zekta

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler☝🏻 🌸
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
2.984
3.823
53
Kızlar bugün doktora gittim pko teşhisi konuldu sat 5 temmuz du doktorum önce sana söktürücü vericem adet oolucaksın dedi 3. Günü kontrol olmam gerektiğini söyledi aynı zamanda ultrasonda yumurtan gelişmemiş henüz dedi ve ovulasyon testinin işe yaramadığını söyledi eve geldiğimde ovu testi yaptım yinede ve böyle çıktı lütfen fikri olanlar yardımcı olabilirmi aynı zamanda sol karın altımda hafif sancı var

Eklentiler

• 0FA2B5CD-DAA3-4447-AEFE-71AC0F922221.jpeg
    0FA2B5CD-DAA3-4447-AEFE-71AC0F922221.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu teste göre pik yapmis canim yani yumurtanin catlamaya bir gun falan var. Ama senin adetin 19. Gun yani gebelikte olabilir adet söktürücü icin erken sanki adetin gecince genelde söktürücü verilio.

Ya bugün kan testide yapıldı negatif çıktı benim şaşırdığım doktor bana yumurtalıklarda gelişme yok dedi hadi diyelim test yanlış ama ben sol kısmımda sancı hissediyorum ve pkoluyken hamile kalınırmı bunu merak ediyorum aslında en çok

Doktoruma sordum söktürücü kullanırkende hamile kalabilirmiyim dedim evet dedi valla çok garip

Kızlar bugün doktora gittim pko teşhisi konuldu sat 5 temmuz du doktorum önce sana söktürücü vericem adet oolucaksın dedi 3. Günü kontrol olmam gerektiğini söyledi aynı zamanda ultrasonda yumurtan gelişmemiş henüz dedi ve ovulasyon testinin işe yaramadığını söyledi eve geldiğimde ovu testi yaptım yinede ve böyle çıktı lütfen fikri olanlar yardımcı olabilirmi aynı zamanda sol karın altımda hafif sancı var
Sen değerlendir bugünleri test yapmaya devam et çatılacak mı bakalım

Pik yapmış yarina daha koyu olabilir ya da sivilleşmeye başlayabilir pkoyu neye gore koyuyorlar adetlerin düzensiz mi

Pik yapmış yarina daha koyu olabilir ya da sivilleşmeye başlayabilir pkoyu neye gore koyuyorlar adetlerin düzensiz mi
Ya şöyle prolaktinim yüksekken düzensizdi mayıs ayının sonuna doğru ilaç kullanmaya başladım haziran ayının ortasında bitti ilaç ve haziranda adet olmadım tam 45 günün üzerine temmuzda oldum yani belkide düzene girdi ama doktor direkt söktürücü verdi pko teşhisinide ultrasonda gördü ve banada gösterdi

Sanki gebelik gibi bir pik bu cok net canim 🙄 i sallah gonlunce olsn doktorlarin yumurtlama yok deyip ayni ay gebe kaldigini da okudum. Benim yumurtami kist sanan bir doktor ve yaninda diger dr yok yok yumurta o demesi ben ultrasondayken daha neler neler 😂 gonlunce olsun insallah sen yine pes etme

Sanki gebelik gibi bir pik bu cok net canim 🙄 i sallah gonlunce olsn doktorlarin yumurtlama yok deyip ayni ay gebe kaldigini da okudum. Benim yumurtami kist sanan bir doktor ve yaninda diger dr yok yok yumurta o demesi ben ultrasondayken daha neler neler 😂 gonlunce olsun insallah sen yine pes etme
Aaa ya şaka gibi bunlar cidden ama canım kan testi yapıldı negatifti sonuç

Back