Teşekkür ederim inşallahBende bekarken ve hatta dogum yapana kadar adet duzenszlıgı yasıyordum. 40 gun 45 gun bazen 2 3 ayda bir oluyordum..
Evelendgmdede aynı sekılde devam etti düzensizliğim ama 4 ayda hamile kaldım. 25 ile öğrendim cok dusuk dedi dr, 2gün sonra tekrar test yaptık 150 ye yakındı.
Saglıklı bir gebelık gecrdm 3 yasında bir oğlum var suanda..
Doğumdan sonrada adetlerim düzeldi 28 30 günde bir oluyorum suanda..
Sizinde düzenli yukselıs gosterır degeriniz ve saglıklı bir gebelik gecırırsınız ınsallah
Merhabalar bende pko hastasıyım.Hangi ilaçları kullanmıştınız rica etsem? Klomen infolic combi glifor felan mı?Arkadaşlar merhaba 2 ay önce kadın doğuma gittim pko olduğumu öğrendim doktor hap ve vitamin verdi 9 aydır bebek istiyoruz ve adetim hep 60 günü buluyordu hapları kullanmaya başladım 2 hafta kullanımda 28 günde adet oldum şimdi 40 gün oldu daha adet olmadım test yaptım 2. Çizgi silik çıktı kan verdim beta hcg 18.64 çıktı doktor düşük olduğunu söyledi şimdi 4 gün geçti bugün tekrar kan verdim bakalım sonuçları bekliyorum benim gibi bi durum yaşayan ve yardımcı olabilecek var mı acaba?
Gynopol ve glucophage kullanıyorumMerhabalar bende pko hastasıyım.Hangi ilaçları kullanmıştınız rica etsem? Klomen infolic combi glifor felan mı?
Sonucunuz ne çıktı acabaGynopol ve glucophage kullanıyorum
Kimyasal gebelik yaşadım dediğim gibi yarın tekrar sağlık ocağında kan vericem beta düşmüş mü onun içinSonucunuz ne çıktı acaba
Anladım geçmiş olsun çok üzüldüm ama bilin ki hamile kalabiliyorsunuz buna sevininKimyasal gebelik yaşadım dediğim gibi yarın tekrar sağlık ocağında kan vericem beta düşmüş mü onun için
Teşekkür ederimAnladım geçmiş olsun çok üzüldüm ama bilin ki hamile kalabiliyorsunuz buna sevinin
Mfk topigimize buyrun derimTeşekkür ederim
AnlamadımMfk topigimize buyrun derim
Canım aynı durumu aynı ay içerisinde yaşamışızArkadaşlar merhaba 2 ay önce kadın doğuma gittim pko olduğumu öğrendim doktor hap ve vitamin verdi 9 aydır bebek istiyoruz ve adetim hep 60 günü buluyordu hapları kullanmaya başladım 2 hafta kullanımda 28 günde adet oldum şimdi 40 gün oldu daha adet olmadım test yaptım 2. Çizgi silik çıktı kan verdim beta hcg 18.64 çıktı doktor düşük olduğunu söyledi şimdi 4 gün geçti bugün tekrar kan verdim bakalım sonuçları bekliyorum benim gibi bi durum yaşayan ve yardımcı olabilecek var mı acaba?
Aa inşallah en kısa zaman olur canım benimde adet olmam lazım artık yarın test yapıcam bakalım adet olmadımCanım aynı durumu aynı ay içerisinde yaşamışızbende pkoyum ve kimyasal gebelik geçirdim. Bu ayda tutmadı zaten. Şimdi klomene başladım artık hayırlısı insallah en yakın zamanda beklediğimiz haberi alırız.
İnşallah canım.Aa inşallah en kısa zaman olur canım benimde adet olmam lazım artık yarın test yapıcam bakalım adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?