Gebeliğe Hazırlık pko ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dkduygu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
57
23
18
Merhaba,
23 yaşında evliyim 2 yıldır. 2 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyodum fakat bıraktım. 4 ay önce. ama 3 aydırda eşim dikkat ediyordu. 1 aydır çocuk için çabalıyoruz fakat 4 aydır adet olamadım. soğam kürü yaptım bugün 11.günüm. Benim gibi olan vat mi aranızda ? Ve soğan kürü 2 gündür çok ağrı yaptı belde ve kasıkta ama adet olmadım henüz

Merhaba,
23 yaşında evliyim 2 yıldır. 2 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyodum fakat bıraktım. 4 ay önce. ama 3 aydırda eşim dikkat ediyordu. 1 aydır çocuk için çabalıyoruz fakat 4 aydır adet olamadım. soğam kürü yaptım bugün 11.günüm. Benim gibi olan vat mi aranızda ? Ve soğan kürü 2 gündür çok ağrı yaptı belde ve kasıkta ama adet olmadım henüz
Ağrı da olsa dayan 15 güne tamamla. Genelde kullanırken değil bitirince adet oluyorlar öyle olanlar. Ve adet baya koyu renk ve parçalı oluyor. Bende de çok ağrı yaptı ama ben pkolu da değilim adette oluyordum ama enfeksiyon vardı o ağrı bile mahvetti beni pkoyu düşünemiyorum nasıl ağrıyordur. Ama faydasını alırsın bırakma.

Insallah canim ya. Agrili geciyo ama dayanmaya calisiyorum. Az kaldi zaten 15 gun bitimine. Icip 3uncu gun olanlari falan okudum da ise mi yaramiyo acaba diye kotu oldum
Doğru yaparsan illa ki yarar canım. O baya ileri boyuttakilerdir. Hemen temizlenmeye başlamıştır.

Merhaba,

Canim keske okadar uzun icmeseydin dogum knrtol hapini.oda yapabiliyor.hatta keske bastan hic korunmasaydiniz daha superdi..cnku aynilarini bende yasadim ondan boyle soluyorum.bende pkoyum hemde ilacsiz asla adet olamayan tarzda pko.sogan bende cok kere yaptim getirdi adetimi evet.ama daha soralari oda bi ise yaramadi.doktora gttinmi peki???

Evet gittim canim doktor cocuk suan istemiyosan hap kullanican baska yolu yok dedi. E bende yeni evlendim biraz gezip tozym oyle dedim. Kesincede 4 aydir adet olmuyorm.bu cumartesi yeniden gidecegim doktora ne diycek merakla bekliyorm. Sen hamile kaldn mi peki.

Aynen bizde oyle dedik:) sanki korunmayi brakinca hemen cocuk olcak gibi:/ hakkinda hayirlisi cnm.suan hamileyim canim Rabbime cok sukur.dogumuma az kaldi nasipse

Aynen bizde oyle dedik:) sanki korunmayi brakinca hemen cocuk olcak gibi:/ hakkinda hayirlisi cnm.suan hamileyim canim Rabbime cok sukur.dogumuma az kaldi nasipse
çok sevindim canım darısı benim başıma olsun inşallah :) peki hamile kalma sürecin nasıl dı ? nasıl ne ne kadar zaman süre içinde hamile kaldın peki

çok sevindim canım darısı benim başıma olsun inşallah :) peki hamile kalma sürecin nasıl dı ? nasıl ne ne kadar zaman süre içinde hamile kaldın peki

Saol canim amin insallah:) hamile kalma sürecim biraz stresliydi cnm.bende senin gibi 1 sene yasnin ictikten sora korunmayi braktim ve cocuk istedim ama adetim dedigin gibi asla gelmedi.doktora gttim klomenle basladik buyutelim yunurtayi diye.ilkte veya 2.de olcak 16 cm bi oldu yunurtam.doktor kendiniz deneyin dedi.catlatma ignesi falan vermedi.oysa verseydi belkide nasip olurdu ama Allah bilir.sora olmadi.bida klimen denedik olmadi.bida denedik olmadi.asilamaya gectik olmadi.2.asilamayida oldum olmadi.hatta 2.asilama oncesi rahim filmi bike cekildim tuplermi tikali diye ama degilmis.sora bi arkadas vasitasiyla cok iyi bi doktor bulduk gorusmeye gttik.yasimin genc oldugunu asla umutsuz olmamam gerektigini hatta pkolu oldugim icin nerdeyse sevinmem gerektigini soledi bana.ve bida asilama deniyelim dedi.dusunduk tasindik yok dedik.tip bebek yapin bize.ve ilk denemede Rabbim ol dedi oldu canim..bole yani benim hikayem

3senedir istiyorduk iste canim.tup bebegede mart 2017de basladik.veya subatta olabilir.aylarca gttik doktora vitaminlee igneler ilaclar histereskopi....7 ekim 2017 de ise mutlu haberi aldik.Rabbim sizede yasatsin ins...

Back