• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Pko ve aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

burcu_8981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
24
7
86
İstanbul
Herkese merhaba. Öncelikle kısaca durumumdan bahsedim. Evlendikten sonra bende pko oldugunu ogrendim. Zaten hizla bi kilo artışım vsrdı buda insülin direnci oldugundanmış. Ilk basta glifor kullandim insulin direncini duzenledik kilo verdim. Sonra aşılama yapalım dedi doktor. 1. Aşılamayı yaptık.ara ara kanamalarim oldu ve sonuc negatif olmadı. 2. Aşılamayı 3 gün önce yaptik su an hic belirtim yok. Benim durumumda olup hamile kalan var mi? Iyi biseyler duymaya inanin cok ihtiyacim var

Öncelikle aşılaman hayırlı olsun bende senin gibi evlenmeden önce normal bi kilom vardı evlendikten sonra hızla artan bi kilo problemim oldu ve sonuç olarak pkolu olduğumu öğrendim aşılama yaptırdım ilk aşılamam tutmadı aradan 3 ay gecti simdi 2. Aşılamamı yaptırdım bugün 14. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı bakalım beklemedeyim kasık ağrım var sanirim bu ay da kırmızıları görcem :duduk::cry:

Umutsuzluga kapilma bence idrar testinde cikmayadabilir. Bir cok yerde okudum idrarda cikmamis ama kan testinde hamile oldugunu ogrenmisler. Sen en garanti bi kan testi yaptir bence.bendede biraz kasık agrisi var. Beklemek cok zor oluyor.insallah guzel sonuclar alirsin

Umutsuzluga kapilma bence idrar testinde cikmayadabilir. Bir cok yerde okudum idrarda cikmamis ama kan testinde hamile oldugunu ogrenmisler. Sen en garanti bi kan testi yaptir bence.bendede biraz kasık agrisi var. Beklemek cok zor oluyor.insallah guzel sonuclar alirsin
Amin inşallah 🙏 adetime 3 gün var o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum adet olmazsam test yapıcam bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun🙏

Hiç üzülme mücadeleye devam. Rabbim onun zamanını bilir. Biz elimizden geleni yapicaz tabiki. 3. Asilamayi yaptircakmisin peki? Benim eger bu olmazsa tup bebege gecelim dediler
Doktorumla konuştum 1 ay dinlen dedi 1 ay sonra aşılama yapalım tekrar dedi ama ben tedavi düşünmüyorum artık malesef olcağı varsa kendiliğinden olsun diye düşünüyorum

Peki cok fazla kilon vsr mi su an? Bende var baya eger benimde bu olmazsa ara vericem tup bebek icin kilo vericem biraz sonra devam edicem tedaviye. Yasamayan bilemez manevi olarakta cok yoruyor insani. Sende kendin icin en dogru karari vericeksindir.doktorun dedigi gibi biraz ara ver sonra o anki dusuncene gore yine harekrt edersin.

Peki cok fazla kilon vsr mi su an? Bende var baya eger benimde bu olmazsa ara vericem tup bebek icin kilo vericem biraz sonra devam edicem tedaviye. Yasamayan bilemez manevi olarakta cok yoruyor insani. Sende kendin icin en dogru karari vericeksindir.doktorun dedigi gibi biraz ara ver sonra o anki dusuncene gore yine harekrt edersin.
Yani şöyle söyleyim 1.60 boyum kilom 76. Malesef insanı zaten ilaçlar da mahvediyo bide üstüne pskolojik olarak da çöküyo gerçekten çok zor bi süreç. Bende tedavi istemiyorum artık kilo vermek istiyorum tedavi süresince de kendimi çok saldım kendimle ilgileneyim birazcık :KK28:

Yani şöyle söyleyim 1.60 boyum kilom 76. Malesef insanı zaten ilaçlar da mahvediyo bide üstüne pskolojik olarak da çöküyo gerçekten çok zor bi süreç. Bende tedavi istemiyorum artık kilo vermek istiyorum tedavi süresince de kendimi çok saldım kendimle ilgileneyim birazcık :KK28:
Sen bana gore cok cok daha iyisin ben 1.62 boy 88 kiloyum. Ilk baslarda guzel kilo veriodum ama tedaviye basladigimdan beri veremiorm normal zamandaki gbii olmuo hic bisi. Bide ustune bir suru ilac falan. O yuzden tutmazsa bende biraz vucudumu toparlicam once. Bu arada yas kac?

Sen bana gore cok cok daha iyisin ben 1.62 boy 88 kiloyum. Ilk baslarda guzel kilo veriodum ama tedaviye basladigimdan beri veremiorm normal zamandaki gbii olmuo hic bisi. Bide ustune bir suru ilac falan. O yuzden tutmazsa bende biraz vucudumu toparlicam once. Bu arada yas kac?
20 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın

Canim kac yumurta ile aşılama oldun?
Ben bu ay güya aşılama olacaktim bugun kontrolüm vardı 7 tane yumurta oluşmuş. Pco luyum bende
Pazartesi yine gel dedi doktor belki bazilari geri cekilir dedi. Guler misin aglarmisin derler ya o misal

Ben de pcoluyum ve ilk asilamami oldum pazartesi. Bugun 6. Gunum bekliyorum bakalim. Benim de cok yumurtam var ve fazla gelismis biraz sanirim 6 gundur kalkamiyorum yattigim yerden. Cok aciyo karnimin ici. Sizde de var mi boyle agrilar?

Ben de pcoluyum ve ilk asilamami oldum pazartesi. Bugun 6. Gunum bekliyorum bakalim. Benim de cok yumurtam var ve fazla gelismis biraz sanirim 6 gundur kalkamiyorum yattigim yerden. Cok aciyo karnimin ici. Sizde de var mi boyle agrilar?
Öncelikle aşılaman hayırlı olsun.bekledigin sonucu alirsin ins. Benim bugun 9. Gun. Bende herhangi bi belirti yok su an. Ilk gunler olmustu kasık agrilarim

Herkese merhaba. Öncelikle kısaca durumumdan bahsedim. Evlendikten sonra bende pko oldugunu ogrendim. Zaten hizla bi kilo artışım vsrdı buda insülin direnci oldugundanmış. Ilk basta glifor kullandim insulin direncini duzenledik kilo verdim. Sonra aşılama yapalım dedi doktor. 1. Aşılamayı yaptık.ara ara kanamalarim oldu ve sonuc negatif olmadı. 2. Aşılamayı 3 gün önce yaptik su an hic belirtim yok. Benim durumumda olup hamile kalan var mi? Iyi biseyler duymaya inanin cok ihtiyacim var
Insallah hamılesındır KuZum 🤲🌸

Canım aşılama ile normal ilişki arasında pek fark yok ihtimali %15 arttırıyo en fazla, bu yüzden tüp düşün derim, ben klomen kullandım sadece bu ay bi kez daha denicem ama olmazsa direk tüp aşılamayı pas geçicem boşa zaman kaybı gibi geliyo bana

Back