pko tüplere tırmanıp karın ağrısı ve tek taraflı ağrı yaparmı ne yapacağımı bilemedim

minikduma

minik işte :)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.327
206
163
arkadaşlar biliyorum bu konu çok açıldı ama belki fikirleriniz işe yarar diye birde size sorayım dedim
bu ay regliyle birlikte dondurulmuş embriyo transferim için start verecektik ama regli olamayı bırakın günlerdir sağ kasığımda şiddetli bi ağrı el dokundurmuyor birde hissedilir derecede sürekli akıntım var hiçbişey yapamadım soğan kürü deneyecektim ama korkuyorum ne yapabilirim bilmiyorum transferim olmayacak olsa denerdim bişeyler ama bilemedim kısa sürede faydalı olacak bi öneriniz varmıdır doktorumada soracağım ama korkuyorum şiddetli pko transferimi başarısızlığa uğratacak endişesi var yine..

soğan kürü dene iyi gelir adet düzenleyici etkisi var.inşallah gönlünce olur herşey bu konuıdda bilgim yok ama allah isteyen herkese versin inş.

Dış gebelikte de aynısı oluyor aslında? Umarım çözümü kolay bir şeydir ama bence acilen doktoruna haber ver dokunamıyorum diyorsun...

soğan kürü dene iyi gelir adet düzenleyici etkisi var.inşallah gönlünce olur herşey bu konuıdda bilgim yok ama allah isteyen herkese versin inş.
Dış gebelikte de aynısı oluyor aslında? Umarım çözümü kolay bir şeydir ama bence acilen doktoruna haber ver dokunamıyorum diyorsun...
İnşallah değildir aklıma hiç gelmemişti karnıma da tırmanıyor ağrılar doktorumu aradım bakalım dedi gelemessen bi kadın doğumcuya git çok telaşlısın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…