• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO tedavisi ve tüylenme

bezaaa

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
2.946
5.312
358
Merhaba kızlar. Pko hastasıyım ve tüylenme sorunu yaşıyorum. Tüyle her geçen gün daha kıl oluyor. Perşembe günü yine doktora gidicem. Bu sefer ilaç kullanmak istiyorum. Daha önce bana sorulmuştu istememiştm. İlaçlardan herhangi bir yan etki gören var mı ? ve tüylenme sorunu olup sonuç alan var mı ? Nasıl bir etkisi oluyor ? Teşekkür ederim.

merhaba, pcos ve tüylenme hakkında açılan mevcut konu başlıklarını okursan pek çok yorum var. ben de tüylenme sorunu yaşıyorum. doktorum aldactone 25 g ve proscar verip 3 ay kullanıp kontrole gitmemi söylemişti ama düzenli kullanamadım maalesef ve bu sürede tüylenme gittikçe arttı. 1 aydır düzenli kullanıyorum ama henüz bir fayda görmek için erken galiba. Senin doktorun ne önerdi?

Ben de pkos sebebiyle oluşan çenemdeki tüylerden 2 seans diot lazerle kurtuldum şaka gibi. 35 ten 70 tl verdim toplamda
Şimdi bebek teni gibi çenem niye çekmisim o kadar inanamıyorum güneşe çıkınca çenemi elimle kapatirdim başa çıkamaz olmuştum haftada bir ağda yapıyordum ya da yaptiriyordum
belki yardımı olur diye size de söylemek istedim

Back