selam kızlar bende 1 yıllık evliyim.2,aydan itibaren korunmadık ama bebek olmadı.doktora gittik PKO dedi.hamile kalmak istediğim için inofolik kullanıyorum.korkularım var hiç anne olamamak gibi.PKO olup hamile kalan var mı aranızda yardımcı olursanız sevinirim.inşallah isteyen herkesin bebişi olur
1 aydır raw food/çiğ beslenme ile ilgileniyordum. Dün de PKO teşhisi konuldu, bugün ise bu konuyu okudum ve videoları gördüm. Bu bir mesaj olmalı :) Son iki yıldır kilo alma, sivilce, depresyon problemlerim en üst noktaya çıkmıştı. Zaten hashimoto tiroidim vardı, bir de PKO üstüne eklenince çok moralim bozuldu. Fakat hamdolsun, her şey Allah'tan, bunda da kesnlikle bir hayır var diyebildim ve işte her şey bir araya geldi. Ben de seninleyim lentlily!!
Allah senden razı olsun.20 yaşındayım.2 yıldır pko var bende çeken bilir bunu bu konuyu açarak bana umut ışığı oldun senden ricam olacak benim ingilizcem yok zahmet olmazsa çevirir misin bana özellikle saç ile ilgili olan kısmı saçlarımın yarısını kaybettim.
Kızlarrr noolur çevirileri yapabilir misiniz yardımınıza ihtiyacım var psikolojim çok bozuldu pko dan kalın gür saçlarımı kaybettim umut oldu bu konu bana
Veggie diyeti dedigi vejeteryan herhalde..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımmmm hiç canını sıkma. benim arkadaşım tıp okudu, şimdi çapada intörn. ben bu hastalıgımı ogrendigimde ilk onu aradım. korkma ben her gün 10 tane PKO lu kadını doğurtuyorum dedi. burdada okudum hatunlarımız bebiş için bir çok yöntem bulmuş:) başında soğan kürü. olacak bebiş gör bak dua da ederim bolca.
böyle sizlere diyorum sizlere eminim ama kendime çok üzülüyorum sonra bunları yazdığıma şaşıyorum.
benim teyzemde PKO hastasıydı. hala da öyle. iki çocuğu oldu, mecburiyetten 2 kere çocuk aldırdı. annemde korkma, teyzen üzerine yorgan atsan hamile kaldı sende kalırsın diyor.
bu arkadaşım ayrıca PKO nun asla gebeliğe engel olmadığını, zorlaştırdığını söyledi.
sen forumları biraz dolaş çok iyi olur.
Allah yardımcımız olsun
çok teşekkür ederim içim az da olsa rahatladı.insan bir yerden sonra bebiş istiyor.allah bebek isteyen herkese nasip etsin
canım bir de bu şampuan tek başına yeterli olur mu ? hangi siteden alabilirim kalan bikaç tel saçımda gitmesin internet olunca pek güvenilir olmuo
Merhaba! Bravo sana nasıl başarıyorsun şu raw-veganlık işini !
Öncelikle özür dilerim forumu çok kullanmayı bilmiyorum, o yüzden yazdıkalrınızı yeni görmüşüm.
1 aydır yapıyorsan hangi kaynaklardan yararlandığını sorabilir miyim?
Türkiye'de gerçekten bu diyetle alakalı pek fazla birşey bulamyorum .
Kızlar bu topiği canlandıralım, konu sahibi acaba siz devam ediyor musunuz bu beslenme düzenine?
Bu sadece PKO için değil, tüm hastalıklara şifa olabilir. Bakıyorum çoğu pko hastası kilo vermeyi düşünüyor ama çok rahatlıkla tavuk yiyebiliyor, protein olduğunu düşünerek. Halbuki günümüzde tavuklar sırf hormonlu, bizim de hormonlorumuzla ilgili sorunlarımız var, neden düzeltmeyelim beslenme düzenimizi?
Ben açıkçası, 1 ve ya 3 günlük oruçlar yapmayı, 100% olmasa da %70 çiğ beslenmeyi düşünüyorum. Bu konuda yabancı vloggerları takip ediyorum, sonra Aidin Salih'i dinliyorum, kitabını okuyorum.
Yediğimiz tuzdan tutun içtiğimiz suya kadar değiştirmek, adım adım ilerlemek istiyorum. Kimler benimle? Buraya inşallah her gün minik notlar, bilgiler yazalım.. Araştıralım.. Hayatımıza geçirelim. Sonuçlarını hep birlikte görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?