Allah senden razı olsun.20 yaşındayım.2 yıldır pko var bende çeken bilir bunu bu konuyu açarak bana umut ışığı oldun senden ricam olacak benim ingilizcem yok zahmet olmazsa çevirir misin bana özellikle saç ile ilgili olan kısmı saçlarımın yarısını kaybettim.
Kızlarrr noolur çevirileri yapabilir misiniz yardımınıza ihtiyacım var psikolojim çok bozuldu pko dan kalın gür saçlarımı kaybettim umut oldu bu konu bana
Veggie diyeti dedigi vejeteryan herhalde..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar merhaba, yazdıkalrınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın. Forumu çlok bilmediğim için görememişim.
Çeviri olayına girmeyeceğim, zaten arkadas sağolsun çevirmiş videoları. Ama gene istersen ben çeviririm daha ayrıntılı olarak.
Bu beslenmenin mantığı şekeri düzenleyebilmek. Biliyorsunuz ki polikistik over ile şeker hastalığının baya bir ilgisi var. Pkolulardan %99 unda şeker hastalığı belirtileri zaamanla çıkıyormuş.
Bu diyet ile şeker seviyesi kanda sınırlanıyormuş. Şeker bir şeekilde hormonlarımızıda etkiliuormuşş.
Yani olay aslında şekeri dengeleyerek oradan hormonlara ulaşmak.
Hayvansal protein tüketilmiyor çünkü hayvansal proteinlerin içinde hormon olduğunu biliyoruz zaten, o hormonların insan vücudunu etkilediği söyleniyor.
İlk linkteki video'da , kız önceden pko luymuş (diğer videolarını da izlerseniz anlarsınız) , raw-vegan beslenme şekli ve vitamin takviyeleriyle saçlarına kavuşmuş. Yani aslında pko ile alakalı bi video, ama tam oalrak konuşmamız pko'dan, çünkü diğer videolarıda baya bir konuşuyor.
Benim saçlarımın 4te 3ü neredeyse dökülmüştü. Seni o yüzden çok iyi anlıyorum. Ama şuan saçlarım Allah'a şükür geri geldi. Gene eskisi kadar değil ama gerçekten gözle görülür şekilde artış oldu. Pko'm gerilemedi ama maalesef. Halen regl olamıyorum.
Ben saçlarım için şu ürünleri kullandım.
http://www.hairlosstalk.com/shop/rogaine-for-women-1-month.html ---> diğer adıyla minoksidil.
http://3.bp............../-K62erL2j3ow/T4aaRsHCJcI/AAAAAAAAGGI/5oaWQ5PG-Wk/s1600/alpecin.png --->Saç çıkartan ve uzatan bir şampuan
Birde vejetaryen beslenmeye başladm.
şuan gerçekten saçalrım eski haline gelecek gibi :)
Ama regl olamıyorum, tüylenme halen devam
.
Benim aklıma bu raw-veganlık çok yattı kızlar. Sadece gönderdiğim linklere değil, google'a direk yazsaınız zaten ne kadar yaygın olduğunu görürsünüz. Çok zor evet ama yapılmayacak gibi değil.
Eğer bana göre değil diyorsanız eğer, tek diyebilecğim şey tamamen organik beslenmeniz. Özellikle tavuk eti, yumurta, süt, peynir, kırmızı et
Yani hayvansal ne yerseniz yiyin organik yiyin.
Hormonları mahvediyor.
İnşallah hepimiz kurtuluruz bu acıdan
.