K
kuru
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kuru
-
arkadaşlar bende pko luyum.sayın ibrahim saraç dr.tavsıyesı uzerıne 15 gün sabah 2 bardar akşam 2 bardak sogan suyu içtim.bu ayda yumurtalık takıbım yapıldı yıne pko var.hıc degısme yok.yumurtalar klomen ıle 10 mm oldu.bu aykı tedavım bıttı bır dahakı ay yıne takıp yapılcak.bakalım ınsallah buyur yumurtalarda asılama yapılır.çok morelim bozuk yaaa.niye hiç bir işim rast gitmiyor.çok düzenli namaz kılıyordum 1 aydır kılmıyorum ay hersey tersine gidiyor...:Saruboceq:
arkadaşlar bende pko luyum.sayın ibrahim saraç dr.tavsıyesı uzerıne 15 gün sabah 2 bardar akşam 2 bardak sogan suyu içtim.bu ayda yumurtalık takıbım yapıldı yıne pko var.hıc degısme yok.yumurtalar klomen ıle 10 mm oldu.bu aykı tedavım bıttı bır dahakı ay yıne takıp yapılcak.bakalım ınsallah buyur yumurtalarda asılama yapılır.çok morelim bozuk yaaa.niye hiç bir işim rast gitmiyor.çok düzenli namaz kılıyordum 1 aydır kılmıyorum ay hersey tersine gidiyor...:Saruboceq:
arkadaşlar çok kişi memnun bu soğan küründen..çok kişi işe yaradı diyor
acaba siz yanlışmı yaptınız
1 klorsuz su kullanacaksınız yani merketten su almanız lazım
2 2 bardak döküp kaynatıyorsunuz sonrada orta boy soğanı ( ama dış kabuğu kahverengi olan olacak ,beyaz yada mor olmaz) 4 e bölüp atıyorsunuz ,kapağı kapatıyorsunuz ve 5-6 dk kaynatıyorsunuz..ılınmasını bekliyorsunuz ve içiyorsunuz
beklemiş yada soğumuş soğan suyu içilmez..ılık içeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?