K
kuru
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kuru
-
saracoglunun sayfasindaki sorular kısmını okudum detaylı ozellikle PCOS icin 4-5 ay devam edin diyor.
ilkini adet bittikten 7 gun sonra baslayın 15 gun devam edin diyor. bu arada adet gorsenizde 15 gunu tamamlayacakmıssınız. sonraki aylarda adetin baslamasına 10 gun kala baslayıp 10 gun kullanıp bırakıyorsunuz.
bende PCOS yok ama kanalları ve rahmi temizler mi diye yapacağım. 7. gunu bekliyorum. a.s
arkadaşlar bende pko luyum.sayın ibrahim saraç dr.tavsıyesı uzerıne 15 gün sabah 2 bardar akşam 2 bardak sogan suyu içtim.bu ayda yumurtalık takıbım yapıldı yıne pko var.hıc degısme yok.yumurtalar klomen ıle 10 mm oldu.bu aykı tedavım bıttı bır dahakı ay yıne takıp yapılcak.bakalım ınsallah buyur yumurtalarda asılama yapılır.çok morelim bozuk yaaa.niye hiç bir işim rast gitmiyor.çok düzenli namaz kılıyordum 1 aydır kılmıyorum ay hersey tersine gidiyor...senağlama
canım soğan suyu işe yaramadıysa şu civanperçemi çayından alsan,fiyatıda pahalı değil,herkesin bünyesi bir olmuyor işte,kiminde çok işe yarayan kiminde hiç işe yaramıyor,ilaçlar da öyle değilmidir.
bendede devamlı kist oluyor hatta bu ay 2 tane çıktı,ben ısırgan tohumunu duymuştum bende şimdi onu yemeye başlıcam.
AMA ADETLER DUZENLI DEILSE DIYOR ARKADASIMMkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?