Pko,sogan kürü!!

MELTEMWIEN

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
66
6
31
Merhaba burda pko hasta kadinlar varmi? Ben malesef her 5 6 ayda adet oliyorum,22 yasindayim. Simdi sogan kürü iciyorum(9gün bugün) bebek sahibi cok olmak istiyom ! Doktora gittimde bana bi ilac vermisti 3 ay icinde hamile kalirsin dedi,ama kalamadim. Tedaweye yolladi gitmedim bu erken yasta hormon ilaclari pek icmek istemiyorum. Benim gibi birileri varmi acaba?

İlaçla yumurta çatlatılıyo. Kilon varsa o çok etkiliyo. Kilo verdikçe düzene giriyo.

Doktorlar peki bildigi bisey yok, bi kac kere kontrol etti hemen tadaweye yoluyor,hemde cok pah
Cnm bendede var bende senle aymi yastayim ama sana tavsiym doktora uy ben iki senedir ilac almadabekledm ama olmuyo malesef

Canim doktorun bildigi bisey yok,hemen tadaweye yolluyor beni,hemde 8 bin euro asaga degil fiyatlari malesef cok pahali,simdi sogan kürüiciyorum cok faydali oldugunu duyudum,bakalim ne olucak adetim gelicekmi degilmi ...

Bende hic kilo yokki canim. Sogan kürü ile hamile kalanlar cok oldu dye bende yapiyom onu, sonra bi doktora giderim belki pco gitmisdir..

Canım birde pkolulara inofolic diye bir ilaç veriliyor bir araştır derim folik asitin farklı bir çeşiti

Ben de 21 yasndaym 6.5 cm kistim vardi 3 ay sogan kuru yaptim kuculur diye. Ve o 3 ay icerisinde 3.5 cm yeni bir kistim olustu var olan kistim de 8 cm e cikti apar topar ameliyat oldum. Gercekten iyi gelenler kisti yok olanlar var fakat herkeste ayni etkiyi yapmiyor, benim gibi kistleri hizla buyuyup yeni kisti olusan da cok kisi var ne yazik ki umarim sizlere iyi gelir kizlar

Ben varım canım aynı senin durumundayım ilaçlar içmek isteniyorum soğana başlıcam sen neler yaptın

Merhabaa sogan kuru ise yaradi mi merak ettim?

Konu sahibinde yaradi mi bilemem ama ben bekarken adet duzensizligim vardi doktor bana omur boyu yasmin kullanacaksin yoksa cocugun olmasi imkansiz dedi. Bi kac ay kullandim sıkıldım saracoglunun sogan kurunu yaptim 3 aylik olani. Ama günlerine falan onun dedigi gibi riayet ettim hep. Sonuc mu evlendim 1 til cocuk dusunmedim ve ilk cocuk dusundugum gun de hamile kaldim cok sukur. Doktoruma kalsa tedaviye bile yanit vermeyebilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…