Sivilceli Ciltler PKO , SİVİLCE , DKH

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

purplecatt12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
1
1
27
Herkese selam , büyük derdimi sizlerle paylaşmak ve yardım almak istiyorum
Ben 23 yasındayım ve yaklaşık 10 yıldır sivilcelerle uğraşıyorum , 2 kez rouccatane tedavisi gördüm ama suratım da hersey bir ay icinde yeniden cıktı , ve pko hastası oldugumu söyledi doktor , yasmin doğum kontrol yazdı , ilk kutum bitti ama yüzüm ilk günden de kötü , ne zaman etki edecek bu ilaçlar ne yapsam bilemedim :KK43:((( lütfenn yardım edin

Merhaba belki saçma ve anlamsız bulabilirsiniz fakat Ender Saraçoğlu nun Soğan kürünü dene.Ben de pko luyum .Eğer pkolu isen kilo alamaz ve soğukta kalamazsın .Kilo alırsan şeklin şemalin kayıyo .Doktorumda kilo alma ,sıcak tut kendini dedi.Ben reglime 2 gün kala 2-3 kere aç karnına soğanı içiyorum .Adet gecikmem de artık olmuyor .Sürekli çenemde çıkan o büyük beze sivilcem tarih oldu .Kür 6 ay aralı ve sonrasında sıkntı tekrarlıyor , madem çatlamıyor bu yumurta bi el attim .Doğru yanlış bilmem zararını da bilmiyorum.Ama Ne Doğum kontrol hapı Ne antibiyotik içmem gerekmiyor artık .Doktora gidip gidip boş dönmelerim ve üzüntümü düşününce çok iyiyim .Regl zamanı soğan içerseniz çok kanama yapar aman öyle bi şey yapmayın...Umarım beni kimse topa tutmaz :)

merhabalar, bende de malum pko var. ben bu hastalığı sivilce olarak çekiyorum. doktorum Yasmin verdi bugün 5.kutuya başladım ancak yüzüm hâlâ berbat hâlde. tam olarak ne zaman etki edecek ya da başka bir sorun mu var anlamadım. yardımcı olur musunuz :KK43:( psikolojik olarak beni çok aşağıya çekti. bu arada soğan kürü de denedim geçen kontrole gittiğimde doktor kistlerimin azaldığını söyledi şimdi tam olarak bunu Yasmin mi yaptı soğan kürü mü bilmiyorum ama denemekte fayda var soğan kürünü diye düşünüyorum :-)

merhabalar, bende de malum pko var. ben bu hastalığı sivilce olarak çekiyorum. doktorum Yasmin verdi bugün 5.kutuya başladım ancak yüzüm hâlâ berbat hâlde. tam olarak ne zaman etki edecek ya da başka bir sorun mu var anlamadım. yardımcı olur musunuz :KK43:( psikolojik olarak beni çok aşağıya çekti. bu arada soğan kürü de denedim geçen kontrole gittiğimde doktor kistlerimin azaldığını söyledi şimdi tam olarak bunu Yasmin mi yaptı soğan kürü mü bilmiyorum ama denemekte fayda var soğan kürünü diye düşünüyorum :-)

Bence soğan kürünü benim gibi uygula doktorlar anca kadn doğum hapı verir .
Başka bi sey yapamazlar.

Özellikle âdet döneminde daha fazla salgılanan progesteron hormonu yağ bezlerini çok etkilediği için cildimizdeki yağ salgısındaki artış birçoğumuzda sivilcelenme şeklinde kendini gösterir.

Bu dönemlerde dediğimi bi yap göreceksin faydasını.

öneri : he bir de elma sirkesi sulandırılmıs yarı bi çay bardğının 3/1 ine sirke kalanına su kat.onunla yüzünü sil .sonra nemlendiricini sür.Gör bak tertemiz olacak yüzün .Mecbur kalınca insan kendisinin doktoru oluyor

Canım bende de pko var malesef suratım senin gibi lise çağımdan beri hep bozuktu sürekli bi sivilce durumu sonrasında kalan lekeleri vs. Daha 1 ay önce suratıma dermapen yaptırdım 3 seansta etkisini kesinlikle görüyorsun şuan suratım 1 2 den fazla sivilce çıkmıyır oda adetime yakın çıkıyor o kadar kesinlikle yaptır derim birde plazma enerjisi tedavisi buda lekelere süper iyi geliyor bunları bi araştır herkese tabsiye ediyorum artık öünkü gerçekten çok çektim suratımdan.

X