• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pko sendromu için kullanılan ilaçlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

finduk_hatun

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
34
34
8
30
merhaba arkadaşlar 1 yıldır eşimle çocuk istiyoruz fakat olmuyor. doktor yumurtlama problemi olduğunu söyledi bunu da pko sendromuna bağladı ve adet düzensizliğim olduğu için bana adet söktürücü duphaston verdi. bunun yanında pkoya iyi gelen inofolic combi diye bir takviye verdi . fakat fiyatı bana çok yüksek geldi acaba bunun yerine geçeçek daha makül fiyatlı başka bir ürün var mıdır ? merak ettim benim durumumda olup başka takviye kullanıp memnun kalan var mı? bir de tabi hamile olan :((

merhaba arkadaşlar 1 yıldır eşimle çocuk istiyoruz fakat olmuyor. doktor yumurtlama problemi olduğunu söyledi bunu da pko sendromuna bağladı ve adet düzensizliğim olduğu için bana adet söktürücü duphaston verdi. bunun yanında pkoya iyi gelen inofolic combi diye bir takviye verdi . fakat fiyatı bana çok yüksek geldi acaba bunun yerine geçeçek daha makül fiyatlı başka bir ürün var mıdır ? merak ettim benim durumumda olup başka takviye kullanıp memnun kalan var mı? bir de tabi hamile olan :KK43:(
Canım ben de bunu çok araştırdım ve Venatura İnositol diye bi ürün var onu aldım inositol madde içeriği olarak ikisi de aynı 100 tablet 77 tl fakat bunda folik asit yok folik asiti ekstra içiyorum önemli olan inositol maddesi zaten

İnofolic kullanıyorum aynı dertten muzdaribim. Maalesef çok pahalı. Başka da alternatifi yok diye biliyorum.
Bahsettiğim ilacı araştır istersen ben de çok araştırdım en azından etrafıma söylüyorum ki bu kadar para dökmek zorunda kalmayalım günde 2 defa içilmesi gereken bir ilaç 20 tablet 100 tl bana da çok pahalı gelmişti

İkisininde içeriği ekledim inceleyebilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20200617_171318.webp
    Screenshot_20200617_171318.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200617_171114.webp
    Screenshot_20200617_171114.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 18
Kesinlikle içeriği aynı ektra folik asit olarak neyi kullanıyorsun peki canım ? bir de bebek düşünüyor musun ondan mı kullanıyorsun yoksa sadece adet düzensizliği için mi ?
Bende pco yok canım bebek istediğim için kullanıyorum pko olmayanlara da inositol içeriğini veriyor doktorlar süreci hızlandırmak için yumurta kalitesini artırıyor çünkü. Folik asit şuan kullandığım başka bir multivitaminin içinde olduğu için onu içiyorum o bitince mg ı 400 olan herhangi bi folik asit alırım eczaneden marka çok önemli değil 400 mg olması yeterli

Bende pco yok canım bebek istediğim için kullanıyorum pko olmayanlara da inositol içeriğini veriyor doktorlar süreci hızlandırmak için yumurta kalitesini artırıyor çünkü. Folik asit şuan kullandığım başka bir multivitaminin içinde olduğu için onu içiyorum o bitince mg ı 400 olan herhangi bi folik asit alırım eczaneden marka çok önemli değil 400 mg olması yeterli
çok teşekkğr ederim canım inşallah rabbim tez zamanda çocuk arzunu yerine getirir

İnofolic kullandim 3 ay ovulasyonla da takip ettim ancak olumlu olmadi. Doktora yeniden gittiğimde pcos yok sadece adet düzensizliği icin cyclo progynova baslayalim iki ay kullan dedi. Adetleri duzenlicek ve gebeliği kolaylaştıracak dedi bekliyorum bakalım bu ay kac gunde adet olucam. İnofolic icin umutla baslamistim ama hayal kırıklığı oldu bende, tirnaklarim saclarim vs baya güçlendi folik asit sonuçta ama gebelik icin etkisini gormedim.

Back