• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO Rahatsızlığı Olanlar Bilir Mi?

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
Merhaba.
Bu bölüme sürekli konu açtım son zamanlarda.
Teşekkür ederim yardımcı oluyorsunuz da.

PCO rahatsızlığım var.
Çok araştırdım.
Soğan kürünün faydalı olduğunu öğrendim ve ilk defa geçen gün uyguladım.
Ama.........

Sadece 2 yudum alabildim gerisini içemedim.

Sorum şu:
Soğan kürü dışında kistleri yok etmek için yapılabilecek başka bir kür var mı?
Lütfen yardımcı olun bana.
Hepinize şimdiden teşekkür ederim.:71:

civanpercemide sanirim pko icin iyiydi ama sogan suyunu icemediysen onu hayatta icemezsin cok aci kolanya icmis gibi oluyosun

Soğan kadar kötü değildir ama canım ya.
Soğanın kokusu olmasa tadı inan ki umrumda değil :50:

valla bende aynı senin gibi düşünmüştüm ama civan perçeminde boğazın yanıyor çok fana ama soğanında kokusu çok kötü ben soğan kabuğunu denicem biraz önce çtim civan perçemini tadına alıştım biraz biraz:1:

valla bende aynı senin gibi düşünmüştüm ama civan perçeminde boğazın yanıyor çok fana ama soğanında kokusu çok kötü ben soğan kabuğunu denicem biraz önce çtim civan perçemini tadına alıştım biraz biraz:1:

Soğan kabuğu ne canım?
Nasıl kullanılıyor? :1:
Civan perçemini ben de deneyeceğim.:9:

Soğan kabuğu ne canım?
Nasıl kullanılıyor? :1:
Civan perçemini ben de deneyeceğim.:9:

bir soğanın dış kabuğunu kaynatıp içicekmişsin oda iyi geliyormuş . civan perçeminin tadı fena değil artık yöntemini buldum bir bardak için 3 dal civan perçemi koyuyorum kaynamış suya atıp sadece 3 dk bekletiyorum sonra limon suyu ve şekerle karıştırıp içiyorum tadı artık daha güzel :3: inşallah şifa da verir bir an önce

bir soğanın dış kabuğunu kaynatıp içicekmişsin oda iyi geliyormuş . civan perçeminin tadı fena değil artık yöntemini buldum bir bardak için 3 dal civan perçemi koyuyorum kaynamış suya atıp sadece 3 dk bekletiyorum sonra limon suyu ve şekerle karıştırıp içiyorum tadı artık daha güzel :3: inşallah şifa da verir bir an önce

Dur bakayım onu ben de bir deneyeyim canım.:9:
Valla seni tebrik ederim canım,civan perçemini bulayım da ben de öyle içeyim.:9:

Kızlar bende yeni sayılan bir zamanda pko olduğumu öğrendim. Ve tüylenme sorunum var ciddi anlamda. Soğan kürünü denediniz mi. Fayda sağlar mı gerçekten ?

hadi ya :1: başka bir çözüm bulabildin mi peki canım

Yok canım ya bulamadım :9:
Ama soğan kürünü deneyeceğim canım tekrardan.
Cümle alem faydasını görüyor.
Ne yapayım dayanmaya çalışacağım.
Bu arada canım ben 3 ayda bir filan olmaya başlamıştım adet.
Yani önceden 6-7 ayda bir olurdum sonra 3 aya bir düşmüştü.
18 Temmuzda olmuştum,49 gün sonra tekrar oldum. :)
Saçlarım için doktora gitmiştim canım,hormon tahlili de istemiştim.
Dün sonuçları aldım.
Kadın-doğum doktoruna da gidip gösterdim.
PCO'lu olduğumu söyledim,zaten daha önce de gitmiştim,tahlilleri uzattım.
Bana '''PCO rahatsızlığı olan bir bayanın tahlil sonuçları işte'' dedi.
''Ben sana hemen ilaç yazmak istemiyorum birkaç ay bekleyelim geri kalan kilolarını da ver,duruma göre yapacağız bir şeyler'' dedi.
Bir de ''PCO asla geçmez'' dedi.
Ama ben çoğu kişiden geçebileceğini duydum.
Soğan kürünü de sordum.
''Birçok hastam soruyor ama ben hiç duymadım inan ki'' dedi.
Çok şaşırdım.:31:

Kızlar bende yeni sayılan bir zamanda pko olduğumu öğrendim. Ve tüylenme sorunum var ciddi anlamda. Soğan kürünü denediniz mi. Fayda sağlar mı gerçekten ?

Canım dayanabilirsen iç kesinlikle.
Uygulayan herkes faydasını görüyor.:34:
İnşALLAH geçer.

bu soğan kürüne bende başlaım içiyorum ama ne tadı ne de kokusu öyle dayanılmayacak kadar kötü değil konu sahibi arkdaş iki yudum içitm devam edemedim demiş. bence kötü değil.acaba ben mı kürü hazırlarken yanlış bişeyler yapıyorum tadı da acı degıl???

bu soğan kürüne bende başlaım içiyorum ama ne tadı ne de kokusu öyle dayanılmayacak kadar kötü değil konu sahibi arkdaş iki yudum içitm devam edemedim demiş. bence kötü değil.acaba ben mı kürü hazırlarken yanlış bişeyler yapıyorum tadı da acı degıl???

Acı gelmedi canım,tadı da yok zaten ama kokusu çok bulandırdı midemi.
Ama ne yapıp ne edip içeceğim canım olmayacak böyle.:31:

Acı gelmedi canım,tadı da yok zaten ama kokusu çok bulandırdı midemi.
Ama ne yapıp ne edip içeceğim canım olmayacak böyle.:31:

bencede iç belkı sifayı onda bulursun. sağlık için zehır olsada içilir.aynen dedıgın gıbı tadı yok zaten

Back
X