Ruzgargulu canım ya,ben hep derdımkı,evlenınce 5 sene cocuk yapmıcam,ayrıca gecmıs senelerde her adet oldugumda ( o zamanlar sımdıye gore gayet duzenlı oluyordum ) olmamak ıcın dua ederdım,hele kı yaz gunlerınde,sımdı o kadar dusunuyorumkı ne safmısım ben,meger ben aslında hıcbır zaman o ıstedıgı zaman hamıle kalabılme luksune sahıp kadınlardan degılmısım,veya hıcbır zaman ıstemeden,kazara hamıle kalıp saskınlık yasayarak bunun sevıncını yasayamayacakmısım..o zamanlar nerden bılırdım..benım etrafımda herkes,tabıı kı buyuklerımız,yanı annem,halam,teyzem,ananem vb. Kısıler evlendıkten 9 ay sonra dogurmuslar,bu da nerdeyse ilk geceye denk gelıyo gıbı bırsey ki,annemın ve halamında adetlerı duzenlı degılmıs..bızler neden boyleyız,eskıler bu kadar sey bılıp morallerını bozmuyorlarmıs,belkı de o yuzden oluyordu bılemıyorum kı..Ama sımdı dıyorum kı,bırakıyorum 5 seneyı,evlendıgım gece bıle hamıle kalsam işmiş,güçmüş,maddıyatmıs,karıyermıs hıcbırını umursamam,yemem yedırırım,içmem içiririm,basımın bın kat uzerınde de tasırım bebişimi,yeterki saglıklı sıhhatlı bır bebegım olsun..her bebişi olan ınsallah bızler ıcın dua eder..ozellıkle evlı olup bebek ısteyenler ıcın..ben daha evlı olmadıgım ıcın o surecı bılmıyorum,tedavımde o yonde degıl,belkı hemen hamıle kalcam,belkı cok cok uzun bır surec benı beklıyor,ama tek dılegım allah hepımızın yuzune gülsün ınsallah..ben evlenınce umarım erkek arkadasımda korunmak ıstemez ve benım yanımda olur..Ayy bu kadar duygusallık yeter,ben bır karısım tarıfı beklıyorum kuzenımden PKO hastalıgı ıcın,onun arkadası da bu karısımdan ıcıyor ve her ay duzenlı adet oluyor tam gununde,belkı sızınde bıldıgınız bıseydır ama,ogrenınce sızede yazıcam..kım bılır belkı hamıle kalma surecını de kısaltır..