Pko olup tedavisiz hamile kalanlar? Umut olun bana

Patriska

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
105
18
13
29
Pko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki :(

Pko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki :KK43:
Meraba cnm pcos hastasıyım Regl dzenszlıgı ve hamıle kalamama sıkayetyle gttım doktora 2 ay once pcos oldgumu ogrendm yapacak en onemLı sey biran once zayıflamaya calısmak ayrıca Regl dzenszlıgı ıcın doktorunun vereceği dogum kontrol habını kullanmak Bn ıkı aydr genelle dgum kontrol hapını kullanıyorum ve cook faydasını grdum 2 aydr Regl lerim duzenlı

Meraba cnm pcos hastasıyım Regl dzenszlıgı ve hamıle kalamama sıkayetyle gttım doktora 2 ay once pcos oldgumu ogrendm yapacak en onemLı sey biran once zayıflamaya calısmak ayrıca Regl dzenszlıgı ıcın doktorunun vereceği dogum kontrol habını kullanmak Bn ıkı aydr genelle dgum kontrol hapını kullanıyorum ve cook faydasını grdum 2 aydr Regl lerim duzenlı
Bende kilo yok zaten canim 1.70 boyum 52 kiloyum ama cocuk istiyorum o yüzden duphaston içiyorum suan

Bende kilo yok zaten canim 1.70 boyum 52 kiloyum ama cocuk istiyorum o yüzden duphaston içiyorum suan
OLr ozman cok kafana takma pcos okadar agr bi hastalık dgL kılın onemLı zen zaten ıdealsın tedavını Gor hamıle kalırsın... Bnm once zayflamam ve Regl dzene koymam gerekio Du 3aylık tedavıdeyım bi ayım kaldı snra ıns bnde senın gbı cocuk ıcın tadavı grcm bızım normal yolla OLuo dusun artık tup bebege bile gerek yok yani onun icin rahat ol onemLı olan yumurtalarının catlama si oda tedaviyle ıgneyle OLuo sen bnden daha avantajlısın kişin yok

Bende 62 kiloyum infolic verdi pcoyum herhangi ilaç vermedi kilona dikkat et hamile kalırsın dedi

OLr ozman cok kafana takma pcos okadar agr bi hastalık dgL kılın onemLı zen zaten ıdealsın tedavını Gor hamıle kalırsın... Bnm once zayflamam ve Regl dzene koymam gerekio Du 3aylık tedavıdeyım bi ayım kaldı snra ıns bnde senın gbı cocuk ıcın tadavı grcm bızım normal yolla OLuo dusun artık tup bebege bile gerek yok yani onun icin rahat ol onemLı olan yumurtalarının catlama si oda tedaviyle ıgneyle OLuo sen bnden daha avantajlısın kişin yok
Bizim normal yolla oluyo derken anlamadim canim pKo olalarin oluyo dimi gerek yok tupe

Canım bende yumurta tembelliği vardı ve pko vardı.ayrıca 85 kiloyum da .üç ay klomen kullandım.bir ay gonal f kullandım sonra hamile kaldım.umudunu kesme hiç

Ben evli değilim ama çok duydum pcos olup hamile kalanı. Eğer adet görüyorsun daha kolay kalınıyormuş. Doktorda bana bu engel değil tek başına gebe kalmamaya hatta çoğu kişi olmam diyor korunmuyor gebe kalıyor dedi. Birde şuna çok dikkat etmek gerek pcos ol ya da olma hiçbir sıkıntısı olmayanlar bile bazen bir yılda hamile kalamıyor en büyük nedeni stresmis. Ne zaman bırakıyorsun üstüne düşmeyi oluyormuş. Sonuçta hormonların dengesini bozanda stres. Olumlu düşün çok takmamaya çalış. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık edinmek kilo varsa vermek ve hareket etmek gerek spor yürüyüş bisiklet ne olursa artık. İnşallah isteyen herkese nasip olur 😍

Ben evli değilim ama çok duydum pcos olup hamile kalanı. Eğer adet görüyorsun daha kolay kalınıyormuş. Doktorda bana bu engel değil tek başına gebe kalmamaya hatta çoğu kişi olmam diyor korunmuyor gebe kalıyor dedi. Birde şuna çok dikkat etmek gerek pcos ol ya da olma hiçbir sıkıntısı olmayanlar bile bazen bir yılda hamile kalamıyor en büyük nedeni stresmis. Ne zaman bırakıyorsun üstüne düşmeyi oluyormuş. Sonuçta hormonların dengesini bozanda stres. Olumlu düşün çok takmamaya çalış. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık edinmek kilo varsa vermek ve hareket etmek gerek spor yürüyüş bisiklet ne olursa artık. İnşallah isteyen herkese nasip olur 😍
Valla dogru diyosun stres cok etkiliyo ya düşünmeyi bıraktım rahatlattım kendimi hamile kaldım dio herkes. Bende kilo fln yok allahtan ☺️

Valla dogru diyosun stres cok etkiliyo ya düşünmeyi bıraktım rahatlattım kendimi hamile kaldım dio herkes. Bende kilo fln yok allahtan ☺
Ne güzel kilon da iyiymiş yasin kaç bilmiyorum ama sanırım acele ediyoruz kimi hemen kimi 5 yıl sonra oluyor ama çevre baskısı da etkiliyor bizi tabiki en nefret ettiğim şey ya sanane benim gebeliğimden sen mi bakacan çocuğa ne dert ediyorsun bu kadar hiç halden anlamıyorlar empati yoksunları 😠

Merhaba görünce kendimi anlatmak istedim. Regli olduğum ilk günden beri pko 'im var. Ne kullandıysam geçmedi. Evlendikten sonra doktorum hamile kalmak istediğinde gel tedavi olman gerekiyor. Hamile kalman kolay değil dedi. Evlenmeden once 73 kilo idim. Sağlıklı yaşamı tercih edip zayıfladım ve 60 kilo oldum. Nasılsa hemen hamile kalmıyorum diye çok dikkat etmiyorduk. Sonra bir baktım ki hamileyim. Ben ŞOK. ve şimdi tatlımı tatlış 10 aylık bir oğlum var. PKO ne oldu şuan bir fikrim yok daha doktora gitmedim :D

Merhaba görünce kendimi anlatmak istedim. Regli olduğum ilk günden beri pko 'im var. Ne kullandıysam geçmedi. Evlendikten sonra doktorum hamile kalmak istediğinde gel tedavi olman gerekiyor. Hamile kalman kolay değil dedi. Evlenmeden once 73 kilo idim. Sağlıklı yaşamı tercih edip zayıfladım ve 60 kilo oldum. Nasılsa hemen hamile kalmıyorum diye çok dikkat etmiyorduk. Sonra bir baktım ki hamileyim. Ben ŞOK. ve şimdi tatlımı tatlış 10 aylık bir oğlum var. PKO ne oldu şuan bir fikrim yok daha doktora gitmedim :KK70:
Yaa ne güzel banada doktor pko var dedi ama ben adet görüyorum yani aşırı düzensizliğim yok 5 aydır deniyorum normalmi sizce ?

Pko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki :KK43:
Bazı bitkisel karışımlar var ben bilmyrm ama kullanlar var onları araştırn. Benm bi arkdsm pcos saropen kullandı 3 çocuğunda 3ünde de hamile kaldı. Saropen de klomen gibiymiş

Basarisiz gonal f igne tedavisinden 1 ay sonra kendiliginden ikizlerime hamile kaldim.75 lik kullandim bir de en dusuk oydu sanirim.Amh'in cok yuksekti 14,5 tu.Pko ve yumurta tembelligi var.Gonal f baya guclu olucakki doktor basarisiz catlatma ignesi tedavisi sonrasi 2-3 ay ilacin etkisi devam edebiliyor dedi.Muhtemelen benim de oyle oldu supriz sekilde.O sira cok ta sagliksiz besleniyodum hamurisleri,tatlilar vs vs.1.80 boya 77 kiloydum.
Yalniz stres olmamak,kafaya takmamak isin anahtari kesinlikle.Catlatma tedavisi basarisiz olunca uzulmedim.Doktoruma asilama istemiyorum,direkt tup bebege gecelim dedim.Tup bebege sartlanmisken demek kafa rahat iliskiye girince de oluverdi.Allah isteyen herkese nasip etsin.Stresten uzak durun yeter.

Back