Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba cnm pcos hastasıyım Regl dzenszlıgı ve hamıle kalamama sıkayetyle gttım doktora 2 ay once pcos oldgumu ogrendm yapacak en onemLı sey biran once zayıflamaya calısmak ayrıca Regl dzenszlıgı ıcın doktorunun vereceği dogum kontrol habını kullanmak Bn ıkı aydr genelle dgum kontrol hapını kullanıyorum ve cook faydasını grdum 2 aydr Regl lerim duzenlıPko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki![]()
Bende kilo yok zaten canim 1.70 boyum 52 kiloyum ama cocuk istiyorum o yüzden duphaston içiyorum suanMeraba cnm pcos hastasıyım Regl dzenszlıgı ve hamıle kalamama sıkayetyle gttım doktora 2 ay once pcos oldgumu ogrendm yapacak en onemLı sey biran once zayıflamaya calısmak ayrıca Regl dzenszlıgı ıcın doktorunun vereceği dogum kontrol habını kullanmak Bn ıkı aydr genelle dgum kontrol hapını kullanıyorum ve cook faydasını grdum 2 aydr Regl lerim duzenlı
OLr ozman cok kafana takma pcos okadar agr bi hastalık dgL kılın onemLı zen zaten ıdealsın tedavını Gor hamıle kalırsın... Bnm once zayflamam ve Regl dzene koymam gerekio Du 3aylık tedavıdeyım bi ayım kaldı snra ıns bnde senın gbı cocuk ıcın tadavı grcm bızım normal yolla OLuo dusun artık tup bebege bile gerek yok yani onun icin rahat ol onemLı olan yumurtalarının catlama si oda tedaviyle ıgneyle OLuo sen bnden daha avantajlısın kişin yokBende kilo yok zaten canim 1.70 boyum 52 kiloyum ama cocuk istiyorum o yüzden duphaston içiyorum suan
Adet düzensizliğin yok muBende 62 kiloyum infolic verdi pcoyum herhangi ilaç vermedi kilona dikkat et hamile kalırsın dedi
Bizim normal yolla oluyo derken anlamadim canim pKo olalarin oluyo dimi gerek yok tupeOLr ozman cok kafana takma pcos okadar agr bi hastalık dgL kılın onemLı zen zaten ıdealsın tedavını Gor hamıle kalırsın... Bnm once zayflamam ve Regl dzene koymam gerekio Du 3aylık tedavıdeyım bi ayım kaldı snra ıns bnde senın gbı cocuk ıcın tadavı grcm bızım normal yolla OLuo dusun artık tup bebege bile gerek yok yani onun icin rahat ol onemLı olan yumurtalarının catlama si oda tedaviyle ıgneyle OLuo sen bnden daha avantajlısın kişin yok
Her ay oluyodum canim ilk defa gecen ay olmadim gecikti doktor yaz ayinda normal gecikmesi dedi tarlusal icerek oldum bide korunmayi birakmistik o yuzden de olabilirAdet düzensizliğin yok mu
Valla dogru diyosun stres cok etkiliyo ya düşünmeyi bıraktım rahatlattım kendimi hamile kaldım dio herkes. Bende kilo fln yok allahtanBen evli değilim ama çok duydum pcos olup hamile kalanı. Eğer adet görüyorsun daha kolay kalınıyormuş. Doktorda bana bu engel değil tek başına gebe kalmamaya hatta çoğu kişi olmam diyor korunmuyor gebe kalıyor dedi. Birde şuna çok dikkat etmek gerek pcos ol ya da olma hiçbir sıkıntısı olmayanlar bile bazen bir yılda hamile kalamıyor en büyük nedeni stresmis. Ne zaman bırakıyorsun üstüne düşmeyi oluyormuş. Sonuçta hormonların dengesini bozanda stres. Olumlu düşün çok takmamaya çalış. Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık edinmek kilo varsa vermek ve hareket etmek gerek spor yürüyüş bisiklet ne olursa artık. İnşallah isteyen herkese nasip olur![]()
Ne güzel kilon da iyiymiş yasin kaç bilmiyorum ama sanırım acele ediyoruz kimi hemen kimi 5 yıl sonra oluyor ama çevre baskısı da etkiliyor bizi tabiki en nefret ettiğim şey ya sanane benim gebeliğimden sen mi bakacan çocuğa ne dert ediyorsun bu kadar hiç halden anlamıyorlar empati yoksunlarıValla dogru diyosun stres cok etkiliyo ya düşünmeyi bıraktım rahatlattım kendimi hamile kaldım dio herkes. Bende kilo fln yok allahtan ☺
Yaa ne güzel banada doktor pko var dedi ama ben adet görüyorum yani aşırı düzensizliğim yok 5 aydır deniyorum normalmi sizce ?Merhaba görünce kendimi anlatmak istedim. Regli olduğum ilk günden beri pko 'im var. Ne kullandıysam geçmedi. Evlendikten sonra doktorum hamile kalmak istediğinde gel tedavi olman gerekiyor. Hamile kalman kolay değil dedi. Evlenmeden once 73 kilo idim. Sağlıklı yaşamı tercih edip zayıfladım ve 60 kilo oldum. Nasılsa hemen hamile kalmıyorum diye çok dikkat etmiyorduk. Sonra bir baktım ki hamileyim. Ben ŞOK. ve şimdi tatlımı tatlış 10 aylık bir oğlum var. PKO ne oldu şuan bir fikrim yok daha doktora gitmedim![]()
Bazı bitkisel karışımlar var ben bilmyrm ama kullanlar var onları araştırn. Benm bi arkdsm pcos saropen kullandı 3 çocuğunda 3ünde de hamile kaldı. Saropen de klomen gibiymişPko olup tedavi görüp bırakan yada görmeden hamile kalan var mı? Adet düzensizliğine ve yumurtlama bozukluğuna napabiliriz ki![]()
Internetten baktim saropen yazınca çıkmadi birseyBazı bitkisel karışımlar var ben bilmyrm ama kullanlar var onları araştırn. Benm bi arkdsm pcos saropen kullandı 3 çocuğunda 3ünde de hamile kaldı. Saropen de klomen gibiymiş