Pko olup şansa hamile kalan çok tanidigim olduSelam kızlar,
bende de pco var. 10 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri istiyoruz ama olmuyor maalesef. Doktora gittim ilaç tedavisi işe yaramadı. İğneyle denedik o da işe yaramadı. Şimdi hem soğan suyu hem hayıt otu içiyorum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. 11.12.2020 tarihinde ki çizgi koyuydu sonrasında silikleşmeye başladı. Ama pco olanlarda ovulasyon testi işe yaramaz diyorlar. Bizim yumurtalarımız ya istenilen boyuta ulaşmazmış ya da çatlamazmış genelde.Cagley sen yapmaya devam et bence testleri belki koyulaşır daha. Benim de ilk testim silikti.
Sogan suyu ekimde denedim ama 10 gün icebildim. Hiçbir faydası olmadı. Kasimda 2 hafta kadar hem hayıt hem aslanpencesi kullandim. Hormon testlerim duzgün çıktı, belki ona faydası olmustur. Ama adetim Ağustostan beri kendiliğinden gelmiyor. Niye böyle oldu anlamadım. Marttan beri 15 kilo aldım. Bir tek ona yorabiliyorumSen devam et çok dalgalanmalar oluyormuş pco da. Bir de bence soğan suyu içmeye başla çok etkisi oluyor.
Sen yine kendiliğinden adet oluyormuşsun ben hiç olmuyorum. İlaç alırsam anca.
Çok zor bir durum insanın psikolojisi çok yıpranıyor allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.
Sabırla bekliyoruz ama işte git gide yaş ilerledikçe de zorlaşacak diye korkuyorum.
Yaa bu ovulasyon testi de mi sıkıntılı bizim için simdievet pcolu olanların kilo sorunu oluyormuş. Bende yok ama benim ki de ileri derecede. Düşün 2 ay en yüksek dozda ilaçları verdi ama yumurtalarım büyümedi. İğneyle zar zor büyüttü 19mm kadar çatlatma vurmadı 5 tane büyüyen yumurtam var diye. Ama çatlatma vurmadığı için de yumurtam çatlamadı galiba ne adet gördüm ne gebe kaldım.
soğan suyunu içiyorum hayıtle beraber ama işe yarar mı bilmiyorum. Az önce yine ovulasyon yaptım iki çizgi de yine aynı koyulukta halbuki dün silikleşmişti çizginin biri.
Aynen tekrar koyulasmis sizinkiValla bilmiyorum ki ilk ovulasyon testi kullanışım ama galiba sıkıntılı baksana sürekli dalgalanma var bende. En son tarih yazmayanı bugün yaptığım. Valla bizde son günlerde artık neredeyse her gün deniyoruz ya tutarsa hesabı. ne olacak bilmiyorum ama bizim için en sağlıklısı galiba doktor kontrolünde yumurta takibi yapmak. Bugün ki test moralimi bozdu doğruyu yansıtmıyo galiba bizde.
Aynen tekrar koyulasmis sizinkiValla bilmiyorum ki ilk ovulasyon testi kullanışım ama galiba sıkıntılı baksana sürekli dalgalanma var bende. En son tarih yazmayanı bugün yaptığım. Valla bizde son günlerde artık neredeyse her gün deniyoruz ya tutarsa hesabı. ne olacak bilmiyorum ama bizim için en sağlıklısı galiba doktor kontrolünde yumurta takibi yapmak. Bugün ki test moralimi bozdu doğruyu yansıtmıyo galiba bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?