Pko olup klomenle hamile kalan var mı

Merhabalar ilk defa klomen inofolic clife kullanıyorumdur 3 ocakta doktora gittğimde yumurtan oluşmuş çatlamış dedi şaşırdım beni gibi olan var mı
Ben klomen kullanmadim ama inofolic combi ve dostinex kullandim daha oncesinde hamile kalamadim suan hamileyim 5 haftalik pcoluyum ayrica

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ilk belirtileriniz neydi beni ara ara kasığımda batma oluyor bide beyaz gibi akıntı
Amin insallah benim düzensizlik cok fazla idi ve bu sefer belim ve kasiklarim acayip agriyodu. Midem bulaniyodu gogsum sisti ve vucuduma dokunduğunda aciyodu yatakta yataamadim bi türlü. Bu sikayetlerle gittim dun adwtime 2 gun var 88.19cikti cuma tekrar yapicak.

A
Aynı belirtiler bende de umarım vardır bişeyler

Pkolular için bu mucize bence ben artık kabullenmiştim çünkü olmucak demiştim 4 ay klomenle olmayınca inofolic toz kullandigim ilk ayda oldu benim coksukur
Nasıl kullandınız acaba. Ben pkos hastasiyim 3 yıldır regl olamıyorum tarlusal ile olabiliyorum ancak klomen kullandım yumurtalıklarımda aşırı ağrı var eğer klomenle olmazsa onu deneyeceğim nasıl kullandınız acaba

İnofolic toz şase pembe kutu olanı adet bitimi başladım gunde 1 paket seklinde ictim yumurtlama günüme kadar içtim sonra kestim cnm yumurtlama takvimi kullandım adetten sonra yumurtlama günüme kadar 2 günde bir degerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…