Gebeliğe Hazırlık Pko olup hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11 subatta ve 14 martta kendiliğinden adet oldum bu hafta doktora fidicem bakalım neler olucak
Canım bnde pkoluyum
4 yıldır olmuyo bebek
Son 3 aydır ben
Ersağ hayıt ekstratı ve omg 3 kullandım
Esimde sperm hareketsizliği sayı sorunu vardı
Oda ersağdan
Maca Ginseng Demirdikeni kullandı
Ve 3. Ay hem vitaminleri kullandık hemde soğan kürü yaptım ve mucize gibi hamile kaldım
Dün adet günümdü 378.48 hcg

Pko hangi düzeyde benim doktor basit kist dedi hamileliği engellemez dedi ama eşime daha test yapmadik

Pko hangi düzeyde benim doktor basit kist dedi hamileliği engellemez dedi ama eşime daha test yapmadik
Benim adetim düzenli
Yumurtlama günüm dogru
Kilo tüylenme felan yok
Sadece yumurtalarımda pko görünümü var
Ama 4 aşılama yaptırdım olmadı 5 yıldır şimdi nasip oldu cok sükür

Kızlar merhaba bana da doktorum pko dedi ve bunun doğuştan geldiğini yeni görünür hale geldiğini söyledi ben 5 cmlik kıstım için gitmiştim daha öncesinde gittiğim doktorların hiçbir böyle biseyden bahsetmedi saç dökülmesini kansizliga bağlamıştım çene killanmasinida cımbızla alarak kendim yaptım dedim. 2 yıllık evliyim ilk senemde gebeligim oldu ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Her ay adet oluyorum bu arada doktorum 6 ay denememi istedi ama ben olmamasından korkarak bitkisel biseyler yapmak istiyorum. Kan testi de yapmadi

Mrb usg goruntusu ve kan tesri ile kesinlesmesi iyi olurdu baska bir dr a gorunurdum yerinizde olsam .

Prof larda bazen bastan savma is yapiyor iste . Cok zor degildi kan tahlili istemesi. Inofolic combi tablet olan mavi kutuyu oneririm folic asit destegi pcolularda gebe kalmayi kolaylastiriyor .istersen bir arastir. Ben kullandim. 1 kizim var ondada kullanmistim 2.bebek icin tekrar kullandim tekrar hamile kaldim (dusukle sonuclandi) . Adet olunca basladim 20 adet ilac 20 gun kullandim oda asagi yukari yumurtlama olana kdar icmis oluyorsun gunde 1 tane .

Canım lh in kaç? Bn de pkos luyum ve lh 15.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…