Gebeliğe Hazırlık Pko olup hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bagislasin rabbim tum isteyenlere nasip etsin bnim ablamda 5yillik evli çocuğu olmuyor yıllarca tedavide oldu bi ise yaramadi
Amin kuzum inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin ablanında olur inşallah 5 yıl çok uzun bir süre ya Allahım sabırlar versin

Yerleşme kanaman nasıldı bende bu gün pembemsi bir leke geldi
Benimde pembemsiydi canım açık renkti yani baya öyle regl gibi değildi 2 3 damla lekelenme şeklinde geldi sadece peçeteye silince inşallah seninki de öyledir kuzum haber ver bizede

Bende pkoluyum 2 sene ugrastm ot sogan suyu klomen sekerilaci verildi baya ugras vericiydi artik pesettim aşilamaya gidicem dedigim ay etkisi oldumu bilmiyorum ama inofolic diye bir folikasit var ondan 3 paket ictim tozda eriyen okadar adetten sonra yumurtlama gunume kadar 2 gunde bir calistik oldu cift cizgiyi sanirim hicbirzaman goremiceme inanan ben aninda gordum

Kızlar pkolu olup birkaç ay denedikten sonra olmayınca doktora gidip o an hamile kaldığını öğrenen varmı kafayı yicem ya eylülden beri deniyoruz olmuyo adette olmuyorum

Cnm ben tedavisiz aylarca denedim olmadı. Bide yumurta tembelliği var bende çok az yumurtam gelişiyor. Dr a gittim ilaç verdi kullandım 2.5 yumurtam gelişti ve gebe kaldım. 2. De süpriz kendi geldi. Umarım tez zamanda gebe kalırsın. Ama tedavi gör ilkinde ilaçla oluyorda, genelde pkolularda 2. Kendi geliyor.

Cnm ben tedavisiz aylarca denedim olmadı. Bide yumurta tembelliği var bende çok az yumurtam gelişiyor. Dr a gittim ilaç verdi kullandım 2.5 yumurtam gelişti ve gebe kaldım. 2. De süpriz kendi geldi. Umarım tez zamanda gebe kalırsın. Ama tedavi gör ilkinde ilaçla oluyorda, genelde pkolularda 2. Kendi geliyor.
Allah bagislasin.inşallah benimde tüm isteyenlerin de olur ❤

Bende pkoluyum. 21 yaşındayım ve pko yum evlendiğimden beri düzenim iyice bozuldu 9 aydır evliyim hiç korunma olmadı ama rağmen gebelik oluşmadı. Yengemdede pko vardı klomenle ilk denemesi tutturdu ama ben klomen ve femara ile başarısız oldum doktorumu değiştirdim ve şimdi daha rahatım olacağına inanıyorum. Kendim hemşireyim kızlar kesinlikle hem hsg çektirin hemde eşinize baktırın benim sol tüpümde darlık varmış açıldı şimdi işimiz daha kolay inşallah...

Stres yapmayın dicem ama bende beceremiyorum. Soğan kürü vb kürler var pko ya çok iyi geldiğini soyluyolar kullananlar . Bu hastalık öyle doktor doktor gezilecek bi hastalık değil birine git ay ay takip etsin seni en doğru zamanda da Rabbim nasip etsin inşallah
kesinlikle arkadaşlar sogan kürünü deneyin zararı yok faydası çok banada pco dedi dr sadece görüntüm öyleymiş tahlillerim normal ve adetlerim duzenli bende sogan kürü yaptım bu ay bat 8 gün var inşallah güzel hayırlı haberi alırım pco nün ilacı sogan kuru gorumcem adet olamıyordu hep sogan suyu içerdi ertesi gün sokuluyordu kayinvaliden senin çocuğun olmaz derdi ona evlendiği gece hamile kaldı sogan suyu deneyin kızlar banda dua edin

Pcolu hanimlar. Sogan kurunu deneyin yumurtlama gunlerinde belinize yaki yapistirin 3 gun dursun (yaki varken iliski olsun dus alabiliyosunuz sikinti yok) kuru incir yiyin sabahlari 1 tane ac karnina . Inofolic kombi alin birde polikistik overkiler icin folic asit icindeki madde insulin direncini dusuruyor . Bende hala ugrasiyorum 1 kizim var 2. Bebek icin cabaliyorum. Allah herkesin gonlune gore versin insallah

Merhaba bende 17 18 yasindan beri adet duzensizligi var ilk zamanlarda 3 4 ayda bir oluyordum daha sonra hic olmamaya basladim doktorun verdigi sokturuculerle regl oluyordum evlendim korunmadik iki yil cocuk olmadi daha sonra klomen tedavisine basladim iki ay yumurta buyumedi daha sonra sabah aksam tarcin corek otu karistirip yedim c life karisimini kullandim ucuncu klomen kullanisimda hamile kaldim pko lular bebek olmicak diye korkmayin bende cok korkmustum tup bebek tek care diye dusunuyordum ama moral bozmayin sakin olur mutlaka pko cozumu olmayan bir durum degil

Ben klomene başladım bitti dün çatlatma iğnemi oldum 12 saat sonrada ilişki oldu acaba 36 saat beklememek sıkıntı yaratır mı 😞 pkolular genelde klomenle hamile kalıyorlarmış. Bende pkoluyum

Kesinlikle inofolic diyrum ben klomen seker hapi sogan suyu coksey kullandim inofolicle ilkkullandigim ay oldu

Kesinlikle inofolic diyrum ben klomen seker hapi sogan suyu coksey kullandim inofolicle ilkkullandigim ay oldu
Bende infollic kullandım 3 ay kalamadım hamile soğan da denedim incir de denedim havuçta denedim denemediğim kalmadı bünye ile alakalı bu durum bence herkese yaramıyor.

Bende infollic kullandım 3 ay kalamadım hamile soğan da denedim incir de denedim havuçta denedim denemediğim kalmadı bünye ile alakalı bu durum bence herkese yaramıyor.
Olabilir cnm ben gunde 1 paket kullandim yumurtlama zamani biraktim insallah olur cnm pes etme bende coksavastim bupkoyla

tarcinla corek otunu bir cay kasigi ikisindende karistirip yiyin bide c life diye bi karisim var instgramda satiyolar ondan kullanin ben kullandigim ay hamile.kaldim sogan suyu banada etki etmedi

Kızlar merhaba,
Daha önce hormon testinde sıkıntı cıkmamıştı pko yok demişti doktor bu sefer farklı bu doktora gittim pko oldugunu söyledi insülin direncim zaten yüksek 4 ay bebek denedık 2 ay kimyasal yaşadım simdi böyle Bi ilaç verdi artık psikolojik olarak gittim yani kafam hep dolu ne yapıcaz hic kullanan varmı bu ilaçtan

Eklentiler

• Screenshot_20190404-112008.jpg
    Screenshot_20190404-112008.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhaba,
Daha önce hormon testinde sıkıntı cıkmamıştı pko yok demişti doktor bu sefer farklı bu doktora gittim pko oldugunu söyledi insülin direncim zaten yüksek 4 ay bebek denedık 2 ay kimyasal yaşadım simdi böyle Bi ilaç verdi artık psikolojik olarak gittim yani kafam hep dolu ne yapıcaz hic kullanan varmı bu ilaçtan
Cnm ben inofolic kullandim buda ona benzer icerigi ben oyle hamile kaldim 2 sene ugrasmistim olmamisti hayirlisiyla enkisa zamanda olur insallah ve rahatla kullan ilacini morelini yuksek tut olacaktir bence

Cnm ben inofolic kullandim buda ona benzer icerigi ben oyle hamile kaldim 2 sene ugrasmistim olmamisti hayirlisiyla enkisa zamanda olur insallah ve rahatla kullan ilacini morelini yuksek tut olacaktir bence
Umarım olur canım cok yıprandım çünkü süre kısa olsada bunalım yarattı bende biraz

Back