Gebeliğe Hazırlık Pko olup hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gercekten cok agir bir ilac

İyi akşamlar hanımlar . Ben de pkoluyum . Inofolic combi kullanıyorum, glifor ve klomen kullandım bu ay ayrıca iğne de oldum ama olmadı .

Ben 30 kasımdan beri hastalanmadım, artık tedaviye başlayalım diye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sende de durum budur
Peki hiç test yaptınız mı bu arada yoksa adet gelmiyor diye mi düşündünüz sadece

Peki hiç test yaptınız mı bu arada yoksa adet gelmiyor diye mi düşündünüz sadece

2 kere test yaptım biri 30 aralık diğeri 10 ocak gibi falandı ikisi de negatif çıkmıştı. Bebek de yok adet de diye gittim ama süpriz oldu

Bugün tekrar doktora gittim adetin 5.günü klomen verdi 5 gün kullanıp kontrole çağırdı yumurta takibi yapacak. 3.Gün hormon testi yaptırmamı istemişti şimdi sonuçlara baktı Lh hormonun çok yüksekmiş bundan dolayı da yumurtlamıyormuşum Çok canım sıkıldı doktora gitmeden doğal yollarla hamile kalma şansım hiç olmaması çok üzücü. Ve kimseyle de bu durumu paylasmak istemiyorum sadece burada sizlerle paylaşıyorum benzer şeyleri yaşıyoruz diye. Çalıştığım yerde 2 arkadaş hamile onlara imreniyorum bazen hemen istedikleri 2.ayda tutmuş bebekleri. Benim önümde ise upuzun ve stresli bir süreç görünüyor.

Seni çok iyi anlıyorum ben 5aylik evliyim eşimin amca oğlu benden 2hafta sonra evlendi şuan esi hamile hem de ilk geceden ben istediğim halde olmuyor.bi arkadasimda 1yildir falan spiralle korunuyordu çıkarttı hemen hamile kaldı ben ne hamile kalabiliylrum nede adet oluyorum

benmde lh yiksek

Yerleşme kanaman nasıldı bende bu gün pembemsi bir leke geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…