- 27 Eylül 2018
- 293
- 102
- 103
- 28
Guzel sonuc alir yazarsiniz inşallah eğer hamileyseniz mutluluk heyecandan unutmayınBende de pco var klomen verdi bu ay bakalım sonuç değişecek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel sonuc alir yazarsiniz inşallah eğer hamileyseniz mutluluk heyecandan unutmayınBende de pco var klomen verdi bu ay bakalım sonuç değişecek mi
Evet gercekten cok agir bir ilacBana da tedavi sırasında olurya hamile kalırsam bebek tutunsun diye veriyordu. Şuan 7. haftadayım, yine kullanıyorum. 200 mg uyumadan önce içiyorum pek dokunmuyor, ama tedavi süresince sabah akşam günde 400 mg kullanmıştım çok ağır gelmişti.
Mrb inofolic combi ile gkiforu ayni anda mi kullandiniz ?İyi akşamlar hanımlar . Ben de pkoluyum . Inofolic combi kullanıyorum, glifor ve klomen kullandım bu ay ayrıca iğne de oldum ama olmadı .
Hayırlısı olmuştur üzülmeyin bundada bi hikmet vardırİyi akşamlar hanımlar . Ben de pkoluyum . Inofolic combi kullanıyorum, glifor ve klomen kullandım bu ay ayrıca iğne de oldum ama olmadı .
Peki hiç test yaptınız mı bu arada yoksa adet gelmiyor diye mi düşündünüz sadeceBen 30 kasımdan beri hastalanmadım, artık tedaviye başlayalım diye gittim ve hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sende de durum budur
Evet ayni anda kullandım .Mrb inofolic combi ile gkiforu ayni anda mi kullandiniz ?
Öyle tabi vardır Rabbimin bir bildiği bize de güzellikler hazırlamıştır . İnşallah en kısa zamanda nasip olur.Hayırlısı olmuştur üzülmeyin bundada bi hikmet vardır
Peki hiç test yaptınız mı bu arada yoksa adet gelmiyor diye mi düşündünüz sadece
Benim dr um ikisini ayni anda kullanma demisti . Ben suan sadece glifor iciyorum bide sogan kuru yapiyorum. Kasimda klomen ted gordum gebelik olustu ama gelismedi kendiliginden sonlandiEvet ayni anda kullandım .
Neden kullanmayın dedi ki . İnsülin direncim sınırdaydıBenim dr um ikisini ayni anda kullanma demisti . Ben suan sadece glifor iciyorum bide sogan kuru yapiyorum. Kasimda klomen ted gordum gebelik olustu ama gelismedi kendiliginden sonlandi.
İnşallah bir daha yaşamazsın daha sağlıklı gebeliklerin olur .Benim dr um ikisini ayni anda kullanma demisti . Ben suan sadece glifor iciyorum bide sogan kuru yapiyorum. Kasimda klomen ted gordum gebelik olustu ama gelismedi kendiliginden sonlandi.
Seni çok iyi anlıyorum ben 5aylik evliyim eşimin amca oğlu benden 2hafta sonra evlendi şuan esi hamile hem de ilk geceden ben istediğim halde olmuyor.bi arkadasimda 1yildir falan spiralle korunuyordu çıkarttı hemen hamile kaldı ben ne hamile kalabiliylrum nede adet oluyorumBugün tekrar doktora gittim adetin 5.günü klomen verdi 5 gün kullanıp kontrole çağırdı yumurta takibi yapacak. 3.Gün hormon testi yaptırmamı istemişti şimdi sonuçlara baktı Lh hormonun çok yüksekmiş bundan dolayı da yumurtlamıyormuşumÇok canım sıkıldı doktora gitmeden doğal yollarla hamile kalma şansım hiç olmaması çok üzücü. Ve kimseyle de bu durumu paylasmak istemiyorum sadece burada sizlerle paylaşıyorum benzer şeyleri yaşıyoruz diye. Çalıştığım yerde 2 arkadaş hamile onlara imreniyorum bazen hemen istedikleri 2.ayda tutmuş bebekleri. Benim önümde ise upuzun ve stresli bir süreç görünüyor.
benmde lh yiksekBugün tekrar doktora gittim adetin 5.günü klomen verdi 5 gün kullanıp kontrole çağırdı yumurta takibi yapacak. 3.Gün hormon testi yaptırmamı istemişti şimdi sonuçlara baktı Lh hormonun çok yüksekmiş bundan dolayı da yumurtlamıyormuşumÇok canım sıkıldı doktora gitmeden doğal yollarla hamile kalma şansım hiç olmaması çok üzücü. Ve kimseyle de bu durumu paylasmak istemiyorum sadece burada sizlerle paylaşıyorum benzer şeyleri yaşıyoruz diye. Çalıştığım yerde 2 arkadaş hamile onlara imreniyorum bazen hemen istedikleri 2.ayda tutmuş bebekleri. Benim önümde ise upuzun ve stresli bir süreç görünüyor.
Bende evleneli tam 1 yıl olmustu o aralar o kadar çok hamile haberi aldım ki çevremden benim olmuyor diye çok üzülüyordum hemen randevu aldım tedavi olmak icin adetime 4 5 gün varken gittim doktora muayene etti alttan pko var evet şuanda hamilelik gözükmüyor dedi kan testi ver yinede sonuca göre adet olduğunda gel 3. Gunu hormon testine dedi tamam dedim sonucu aldım negatif tabi sonra adet günümde tam lekem geldi ertesi gün de geldi sonra kesildi bende herhalde sökülemedi diye bekledim hala gelen giden yok tam 10 gün sonra tekrar kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim kızlar meğerse yerleşme kanamasıymış Allahım herkese nasip etsin inşallah mucizem şuan 19 aylık![]()
Insallah. Rabbim kimseye aratmayan isteyen herkese nasip etsin insallahİnşallah bir daha yaşamazsın daha sağlıklı gebeliklerin olur .
Ikisi bir agir gelebilir dedi .sekeri dusurebilir diye sanirim. Ama madem bisey olmuyor bu ay gebe kalmazsm tekrar inofolicte alayim.Neden kullanmayın dedi ki . İnsülin direncim sınırdaydı
Aminnn inşallahInsallah. Rabbim kimseye aratmayan isteyen herkese nasip etsin insallah
Canim sen gene doktorun ne dediyse onu dinle .Ikisi bir agir gelebilir dedi .sekeri dusurebilir diye sanirim. Ama madem bisey olmuyor bu ay gebe kalmazsm tekrar inofolicte alayim.