Gebeliğe Hazırlık Pko olup hamile kalan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah inşallah inşallah dua edin lütfen son 5 gün
Rabbim hayirli olani nasip etsin insallah. Ben artik daha sakinim .cunku boyumun olcusunu cok guzel aldim . Acele ettim cok dua ettim Allahim hamile kalayim ne olursun dedim. Ve hamile kaldim ama sadece kaldim... baslamadan bitti sevincim kursagimda kaldi . Dis gebelik olabilir dediler kizimdan ayrilicam diye gunlerce agladim. Cok sukur herhangi bir isleme gerek kalmadan kendi dustu. Kotunun iyisiyle avundum yani canim. Sende hayirlisini dile illaki olucak sadece belki azcik ugrascaz :)

Merhaba bende polikistik over sendromuyla uğraşıyorum. 10 aydır istiyoruz bebek fakat olmadı. 6.ay da doktor kontrolü ile yumurta büyütme ve çatlatma iğnesi kullandım herşey yolundaydı ama tutmadı sonra doktor hemen aşılamaya geçelim deyince doktorumu değiştirmeye karar verdim özel hastaneye gidiyorum ve para için acele ettiğini düşündüm. Şimdi baska doktora başladım memnunum özele gidiyorum yine 3 ay yumurta takibi yapalım olmazsa rahim filmi isteyeceğini söyledi. Detayli bir sekilde süreci ve nelerle karşılaşabilecegimi anlatıyor. Muayene ücreti biraz fazla ama doktorum içime sindi kendimi doğru yerde hissediyorum. Çocuk sahibi olma süreci bazılarımız için zorlu oluyor

Her zaman soyluyorum Allahim vijdanli drlarla karsilastirsin insallah . Dr un icine sinmesi cok onemli. En azindan tedaviye cvp verip yumurtan olusmus canim .olur insallah.

Her zaman soyluyorum Allahim vijdanli drlarla karsilastirsin insallah . Dr un icine sinmesi cok onemli. En azindan tedaviye cvp verip yumurtan olusmus canim .olur insallah.
Evet gerçekten doğru doktoru bulmak da önemli. Inşallah çok beklemek zorunda kalmayız. Hormon ilacı ve iğne olunca çok stresli ve duygusal olarak çok yoğun geçti günlerim. Şimdi tekrar başlayacağım ilaca. Süreç çok uzun sürmez inşallah rabbim hayırlısıyla tez vakitte hepimize nasip etsin inşallah

Evet gercekten cok hassas oluyor insan. . Ben ilk kullandigimda sadece klomen icmistim igne vermeye gerek duymadi dr cunku 5yumurta olmustu illa catlar biri dedi. O zaman rahattim. .gecenki tedavide ignede verdi gercekten cok etkiliyor insani

Kızlar pkolu olup birkaç ay denedikten sonra olmayınca doktora gidip o an hamile kaldığını öğrenen varmı kafayı yicem ya eylülden beri deniyoruz olmuyo adette olmuyorum
Canım ben tam bir sene sonra hamile kaldım. Korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra doktora başladım, 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum. 3. ay menogon iğne de kullandık ama olmadı. Tedavinin 2. ayında rahim filmi çekildim, o ay adet gördüm, sonraki ay yine adet gördüm, sonraki ay ise aşılamaya geçmeden önce 3 ay dinlenme süreci vermişti doktor, benim de isteğimle, ben bu sürecin ilk ayında hamile kaldım. Benim hikayem böyle. Bundan sonra da sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum. Darısı sana ve isteyen herkese olsun.

Evet gercekten cok hassas oluyor insan. . Ben ilk kullandigimda sadece klomen icmistim igne vermeye gerek duymadi dr cunku 5yumurta olmustu illa catlar biri dedi. O zaman rahattim. .gecenki tedavide ignede verdi gercekten cok etkiliyor insani
İğneler beni de çok yıpratmıştı. Acilde vurulduktan sonra hastane bahçesinde oturup ağlamıştım.

Amin. Doktorum progestan da veriyordu, ben de dedim ki bir gün ama bu progestan beni çok geriyor eşimle aramız bozulacak. İğnelerle bozulmadıysa hiç bozulmaz merak etme demişti.
Aaaa o progestani ben dogurana kdar ictim felaket basdonmesi ve uyku yapiyordu bende basim donuyor diye agliyordum :) ama cok faydasinida gordum yani .

Aaaa o progestani ben dogurana kdar ictim felaket basdonmesi ve uyku yapiyordu bende basim donuyor diye agliyordum :) ama cok faydasinida gordum yani .
Bana da tedavi sırasında olurya hamile kalırsam bebek tutunsun diye veriyordu. Şuan 7. haftadayım, yine kullanıyorum. 200 mg uyumadan önce içiyorum pek dokunmuyor, ama tedavi süresince sabah akşam günde 400 mg kullanmıştım çok ağır gelmişti.

Rahim filminden 2 ay sonra hamile kaldım bence canım, doktorun çekelim diyorsa erteleme. Ben anestezili çekildim bu yüzden gayet kolaydı.

Allah hayırla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin

Rahim filminden 2 ay sonra hamile kaldım bence canım, doktorun çekelim diyorsa erteleme. Ben anestezili çekildim bu yüzden gayet kolaydı.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Filmi özel de mi çekindiniz ücreti ne kadardı

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Filmi özel de mi çekindiniz ücreti ne kadardı
Çok sağolun, amin, inşallah. Özel görüntüleme merkezinde çektirdim anestezili 900 dü. Anestezisiz ücret yarıya iniyor ama doktorum anestezili tavsiye etti.

Hayatımda hic diyet yapmadım abur cubur a bagimliyim göbek bolgemde kilomnvar sadece hamile göbeği gibi hic gitmiyo
Pkolu olanların göbek bölgesi yağlanması daha fazla oluyormuş. Ben abur cuburu azaltarak daha sağlıklı besinlere yonelmenizi öneririm. Yabancı makalelerin neredeyse çoğunda beslenme alışkanlıklarını değiştirenler in pko için olumlu sonuç aldıkları yönünde. En basiti eğer calismiyorsaniz (ki çalışıyor olsanız bile bence sağlık birinci sırada ) günlük 45 dakikalık orta tempolu yürüyüşler yapabilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…