• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko olup hamile kalan var mı?

Bebek sevdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
76
16
38
29
Slm arkadaşlar. Bende pko sendromu var dedi doktor klomen fln kullandım. Ve sürekli ara kanamam oluyodü sonra bezmi alem hastanesinde Prof. Doktora gittim 21 mm polip olduğu ortaya çıktı daha önceki doktorum kürtajla ameliyt edip almıştı güya. Neyse işte bezmi alemde histeroskopi oldum polip alındı bide layt pko ne demek bilen var mı? Bide bu şekilde pko olup histeroskopi olduktan sonra hamile kalan var mı lutfen paylaşın benimle :'-(

Canım pkonunda çeşitleri var. Kimisi böyle ameliyat vs oluyor kimisinde normale yakın. Bende de pko vardı. Hatta pcos ( sendrom) ama kist vs. Yoktu. Sadece yumurtlama düzensizdi. Çalışmaya başladıktan 3 ay sonra kendiliğinden oldu. Çocuğun olmayacak diye bir şey Yok. Umutsuz olma. Tedavini aksatma elbet olur. İki ay klomen kullandım. Olmadı. 3. Ay kendiliğinden oldu. Beklemiyorduk. Kısmette varsa yaşanıyor. Sıkma canını

Canım bende pkoluyum bu 4.ayım. ama bebiş olmadı. Doktor 3 ay sonra gel yumutra takibi yapalım dedi ...

Canım pkonunda çeşitleri var. Kimisi böyle ameliyat vs oluyor kimisinde normale yakın. Bende de pko vardı. Hatta pcos ( sendrom) ama kist vs. Yoktu. Sadece yumurtlama düzensizdi. Çalışmaya başladıktan 3 ay sonra kendiliğinden oldu. Çocuğun olmayacak diye bir şey Yok. Umutsuz olma. Tedavini aksatma elbet olur. İki ay klomen kullandım. Olmadı. 3. Ay kendiliğinden oldu. Beklemiyorduk. Kısmette varsa yaşanıyor. Sıkma canını
Ben adet günümü bekliyrm olmadım ama adet olur gibi belirtilerim oldu hatta pembe leke geldi sancilandim 1 saat sonra geçti dahada bişey gelmedi acaba diyorum hamilemiyim umutlanmaktan çok korkuyorum :(

İçimi rahatlattın canım. Gebesin. Baana dua et olur mu

Back