• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko olup düşük yapanlar tekrar ne zaman hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sengibi01

♥️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
334
366
18
Merhaba kızlar,
Ben bundan yaklaşık 2 ay önce falan bebeğimin kalbi durması sonucu zorunlu kürtaj oldum malesef :( Kürtaj sonrası adet ile ilgili de bi kaç konu açmıştım. Gel gelelim adet oldum ve şu an korunuyorum. Öncelikle trombofili panel testi yaptırmak istiyorum. Haftaya randevum var. Sonuç çıktıktan sonra Allah izin verirse yine gebe kalmak istiyorum. İlk hamileliğimde kendiliğinden hamile kalmıştım. Adetlerim düzenliydi, her ay kendiliğinden adet oluyordum.
Sizler ne yaşadınız bu süreçte? Düşük veya kürtaj sonrası kaçıncı ayınızda hamile kaldınız ve herhangi bir işlem uygulandı mı? Lütfen yardımcı olun kızlar. Şu içimdeki huzursuzluğun haddi hesabı yok :(

Merhaba kızlar,
Ben bundan yaklaşık 2 ay önce falan bebeğimin kalbi durması sonucu zorunlu kürtaj oldum malesef :KK43: Kürtaj sonrası adet ile ilgili de bi kaç konu açmıştım. Gel gelelim adet oldum ve şu an korunuyorum. Öncelikle trombofili panel testi yaptırmak istiyorum. Haftaya randevum var. Sonuç çıktıktan sonra Allah izin verirse yine gebe kalmak istiyorum. İlk hamileliğimde kendiliğinden hamile kalmıştım. Adetlerim düzenliydi, her ay kendiliğinden adet oluyordum.
Sizler ne yaşadınız bu süreçte? Düşük veya kürtaj sonrası kaçıncı ayınızda hamile kaldınız ve herhangi bir işlem uygulandı mı? Lütfen yardımcı olun kızlar. Şu içimdeki huzursuzluğun haddi hesabı yok :KK43:
3 ay korunma sonunda gebe kaldım 9 ay kan sulandırıcı iğne kullandım..çok geçmiş olsun :(

3 ay korunma sonunda gebe kaldım 9 ay kan sulandırıcı iğne kullandım..çok geçmiş olsun :KK43:

Çok teşekkür ederim. Kucağınıza bebeğinizi alabilmenize çok sevindim ☺️ Sizde pıhtılaşma çıktı galiba. Kendiliğinden mi gebe kaldınız acaba? Bir de kürtaj sonrası adet düzeniniz bozuldu mu çok? Bende inofolic kullanmaya karar verdim tekrar fakat korunmaya devam edecem. Henüz bir kez adet gördüm ve hazır hissetmiyorum kendimi.

Çok teşekkür ederim. Kucağınıza bebeğinizi alabilmenize çok sevindim ☺ Sizde pıhtılaşma çıktı galiba. Kendiliğinden mi gebe kaldınız acaba? Bir de kürtaj sonrası adet düzeniniz bozuldu mu çok? Bende inofolic kullanmaya karar verdim tekrar fakat korunmaya devam edecem. Henüz bir kez adet gördüm ve hazır hissetmiyorum kendimi.
benim adet düzenim hiç olmadı maalesef..ama en geç iki ayda olsa bile kendiliğinden adet olurum..biraz kilom vardı 8 kilo kadar verdim beslenmeme dikkat ettim gebe kaldım..soğan kürü de yapmıştım aynı zamanda..birde ınofolıc kullandım tabi..2 düşüğüm oldu ama bir ve birbuçuk aylık..pıhtılaşma çıktı..oranı azdı ama doktor düşüğüm var diye iğne asprin başlattı

Back