Gebeliğe Hazırlık Pko Olup DUPHASTON Kullanmış Olanlar Bakabilir Mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Girlpower22

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
184
325
27
Merhaba. Ben Pko olduğumu yeni öğrendim doktorum Duphaston verdi adet olunca gel hormon testi yaptır dedi. 10 gün sabah akşam içtim. İlaç biteli 12 gün oldu ama hala adet olamadım. Normal mi? Kullananlar bilgi verebilir mi?

Normal, ben kullandım pco var bendede bittikten 10 gün sonrada olmazsan gebelik şüphesi olabilir ama 2 gün olmuş daha bu aşamalardan geçdimi hep zaten bebek okursa da faydalı bir ilaç

Ben 35-50 gün arası adet oluyorum düzensiz. Sizin de mi düzensiz?
malesef canım bizde düzensiz oluyor bende de pco var en son 21 ağustosta 40. gün adet olmuştum bir daha olmadım 57. gün hamile olduğumu ancak öğrenebildim ekim ayında. Daha önce kanda dahi negatifti

Tesavisizmi hamile kaldın Cook güzell
Evet tedavisiz kaldım çok şükür. Corasprin glukofen ve beneksol kullanıyordum. Biraz yediklerime dikkat ettim yürüyüşe çıktım bunlarda etkili olmuştur. Kafamdan birazda olsa bebek fikrini attım. geçen sene klomenler çatlatma iğneleri olmamıştı. Rabbime çok şükür ummadığım anda verdi. şu an bir ay geriden geliyor bebeğim 7+3 teyiz. Allah isteyen herkese nasip etsin

Aminn canm inşallah bende bu aralar sağlıklı besleniyorum yürüyüş yapıyorum bugün çatlatma iğnemi vuruldum klomen kullandım da

Bende pcoluyum glukofen kulkanıyorum şeker ilacı 4 kilo vermişim bile 1 ay da yürüyüş cidden faydalı yumurtaları bile çalıştırıyor ama benm bu ara fsh sıkıntım başladı 9 çıktı hayıt otu içiyorum adetlerim 36 37 günde hep düzenli gelir şükür

İnşaAllah tez zamanda bebiş in olur

Konuyu daha sonra okuyup aynı durumu yaşayanlar olursa diye not düşmek istedim. İlaç bittikten 14 gün sonra regl oldum. Geçen ay ilaçsız 49. günde olmuştum ilaçla 36.günde oldum. Yan etki olarak adetten 2 gün önce göğüs ağrısı başladı ve şiddetlendi şuan 3.gün hala ağrı devam ediyor yanma hissi gibi arada geliyor. Bugün hormon testi vericem inşallah hayırlısıyla tedaviye başlarım.

Mrb bende pkoluyum duphaston kullandım iki gün oldu biteli adet olmadım normalde adet olmam için verdi doktor iki aydan beri adet olmuyorum bugün kasiklarimda ağrı var sebebi nedir sizce ?

Teşekkürler iyiki not düşmüşsünüz Çünkü benim ilaç biteli 8 gün oldu testlerde bişey çıkmayınca yazınıza rastladım. Teşekkürler tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…