- 31 Ekim 2019
- 184
- 325
- 27
-
- Konu Sahibi Girlpower22
Normal, ben kullandım pco var bendede bittikten 10 gün sonrada olmazsan gebelik şüphesi olabilir ama 2 gün olmuş daha bu aşamalardan geçdimi hep zaten bebek okursa da faydalı bir ilaçMerhaba. Ben Pko olduğumu yeni öğrendim doktorum Duphaston verdi adet olunca gel hormon testi yaptır dedi. 10 gün sabah akşam içtim. İlaç biteli 12 gün oldu ama hala adet olamadım. Normal mi? Kullananlar bilgi verebilir mi?
Ben 35-50 gün arası adet oluyorum düzensiz. Sizin de mi düzensiz?Normal, ben kullandım pco var bendede bittikten 10 gün sonrada olmazsan gebelik şüphesi olabilir ama 2 gün olmuş daha bu aşamalardan geçdimi hep zaten bebek okursa da faydalı bir ilaç
malesef canım bizde düzensiz oluyor bende de pco var en son 21 ağustosta 40. gün adet olmuştum bir daha olmadım 57. gün hamile olduğumu ancak öğrenebildim ekim ayında. Daha önce kanda dahi negatiftiBen 35-50 gün arası adet oluyorum düzensiz. Sizin de mi düzensiz?
Tesavisizmi hamile kaldın Cook güzellmalesef canım bizde düzensiz oluyor bende de pco var en son 21 ağustosta 40. gün adet olmuştum bir daha olmadım 57. gün hamile olduğumu ancak öğrenebildim ekim ayında. Daha önce kanda dahi negatifti
Evet tedavisiz kaldım çok şükür. Corasprin glukofen ve beneksol kullanıyordum. Biraz yediklerime dikkat ettim yürüyüşe çıktım bunlarda etkili olmuştur. Kafamdan birazda olsa bebek fikrini attım. geçen sene klomenler çatlatma iğneleri olmamıştı. Rabbime çok şükür ummadığım anda verdi. şu an bir ay geriden geliyor bebeğim 7+3 teyiz. Allah isteyen herkese nasip etsinTesavisizmi hamile kaldın Cook güzell
Aminn canm inşallah bende bu aralar sağlıklı besleniyorum yürüyüş yapıyorum bugün çatlatma iğnemi vuruldum klomen kullandım daEvet tedavisiz kaldım çok şükür. Corasprin glukofen ve beneksol kullanıyordum. Biraz yediklerime dikkat ettim yürüyüşe çıktım bunlarda etkili olmuştur. Kafamdan birazda olsa bebek fikrini attım. geçen sene klomenler çatlatma iğneleri olmamıştı. Rabbime çok şükür ummadığım anda verdi. şu an bir ay geriden geliyor bebeğim 7+3 teyiz. Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah hamile kalırsın bu ayAminn canm inşallah bende bu aralar sağlıklı besleniyorum yürüyüş yapıyorum bugün çatlatma iğnemi vuruldum klomen kullandım da
İnşaAllah canımmmİnşallah hamile kalırsın bu ay
İnşaAllah tez zamanda bebiş in olurBende pcoluyum glukofen kulkanıyorum şeker ilacı 4 kilo vermişim bile 1 ay da yürüyüş cidden faydalı yumurtaları bile çalıştırıyor ama benm bu ara fsh sıkıntım başladı 9 çıktı hayıt otu içiyorum adetlerim 36 37 günde hep düzenli gelir şükür
Adet düzenli şanslısın o yüzden benm 2 ayda bir kiloda yok ama düzeni bozuldu baya işte nedenseİnşaAllah tez zamanda bebiş in olur
İnsallahİnşaAllah tez zamanda bebiş in olur
Teşekkürler iyiki not düşmüşsünüzKonuyu daha sonra okuyup aynı durumu yaşayanlar olursa diye not düşmek istedim. İlaç bittikten 14 gün sonra regl oldum. Geçen ay ilaçsız 49. günde olmuştum ilaçla 36.günde oldum. Yan etki olarak adetten 2 gün önce göğüs ağrısı başladı ve şiddetlendi şuan 3.gün hala ağrı devam ediyor yanma hissi gibi arada geliyor. Bugün hormon testi vericem inşallah hayırlısıyla tedaviye başlarım.