Pko olabilir mi?

Kendiliğinden yumurtladin ozmn yani canım ben doğuda otrym eşimin görevi nedeni ile ben direk eczaneden alıp içecen klomen iğne çok da şart değil yani
Ama kist yapiyomus doktor kontrolunde icilmesi gerekiyor diye bilyorum ve recetesiz verilmiyor sanirim

Ama kist yapiyomus doktor kontrolunde icilmesi gerekiyor diye bilyorum ve recetesiz verilmiyor sanirim
Sende kist yaptı mı peki genelde catlamadigi zaman kiste çevirip adetle atılıyormuş kist geri reçetesiz veriliyor bi arkadaşım o şekil kullandı hamile şuan 8 aylk

Sende kist yaptı mı peki genelde catlamadigi zaman kiste çevirip adetle atılıyormuş kist geri reçetesiz veriliyor bi arkadaşım o şekil kullandı hamile şuan 8 aylk

Ben takintli biri oldugum icin heralde cesaret edemezdim ben ilk defa kullandm iste vilmiyorum nedir ne yapti bakalim gorecez

Ben takintli biri oldugum icin heralde cesaret edemezdim ben ilk defa kullandm iste vilmiyorum nedir ne yapti bakalim gorecez
Kistin oluşsaydı doktor söylerdi canım demekki oluşmamış hayırlı haberi en yakın zamanda alrsn insallahh

Yumurtlama bozukluğu mu oluyor yani progesteron tahlilim iyiydi
Yani onun gibi mesela benim de bir ay iyi çıkmıştı diğer ay çok düşük çıktı o ay yumurtlama olmamış. Klomen bende kullandım iki ay. İşe yaradı ama eşimin işi dolayısı ile bir türlü denk gelmedi bende ara verdim bir süre

Kistin oluşsaydı doktor söylerdi canım demekki oluşmamış hayırlı haberi en yakın zamanda alrsn insallahh
Amin cumlemiz insaAllah dualarda unutmayalim bir insan kendisi icin olmasini istedigi bir seyi musluman kardesi icinde isterse olurmus insallah yuzu suyu hurmetine Rabbim versin insallah

canim bende dun doktora gittim prolaktin yuksekligi nedeni ile muane etti doktor ve polikistik gorunumu var hem sag tarafta hem sol tarafta dedi ama hormon tahlillerim guzelmis ve hic adet gecikmesi falan da yasamiyorum gayet duzenli adetlerim benim kafam cok karisti nedir bu polikistik gorunumu anlamadim bu simdi benim hamile kalmama engel bisey mi acaba

Üye
Mrb arkadaşlar bende pko hastasıyım acaba konya da bildiğiniz iyi bir doktor var mı şimdiden teşekkürler ☺

Prolaktin kac cıktı ve sadece görünümü mü kisti yok yani

Özelde var konya anıt hastanesi dr sibel tünel sende sendromumu var görünümü mü
Sendromu var evliyim ve pko olduğum için çocuk sahibi olamıyorum malesef şimdilik sadece ilaç kullanıyorum ve konya da iyi bir doktora ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…