Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormon bozukluğu regl gecikmesi tüylenme saç dökülmesi hızlı kilo artışı gibi belirtilerden de eklenenler olursa sendrom olur. Sizin bahsettiğiniz şey yumurtlama farklılığı. Sorun çıkacağını zannetmem ama tabi doktorlar bilir doğrusunuTüm hormonlarım iyi progesteronum iyi sadece doktor polikistik görünümü var dedi ama kist yok dedi o görünüm nedemek oluyor bu durumu yaşayan var mı bide bütün hormonlar iyi olup yumurtlama sorunu olur mu şimdiden teşekkür ederim..
Tüm hormonlar iyi adet duzensizligim de bazen 1 hafta 10 gün fln gecikir aradaHormon bozukluğu regl gecikmesi tüylenme saç dökülmesi hızlı kilo artışı gibi belirtilerden de eklenenler olursa sendrom olur. Sizin bahsettiğiniz şey yumurtlama farklılığı. Sorun çıkacağını zannetmem ama tabi doktorlar bilir doğrusunu
Yumurtladığını hissediyo musun ?Tüm
Tüm hormonlar iyi adet duzensizligim de bazen 1 hafta 10 gün fln gecikir arada
her ay bi sağ bi sol yumurtalıkta bıçak batması gibi ağrı olur akintim çoğalır 21.günde progesteron testi yaptirmistim 11 cikmistiYumurtladığını hissediyo musun ?
Ama bu belirtiler gerçekten yumurtlama mi bilmiyorum hem sorun olsa bi çok kist olur dimiYumurtladığını hissediyo musun ?
Yumurtlamanız oluyo demekki hiç korkmayınher ay bi sağ bi sol yumurtalıkta bıçak batması gibi ağrı olur akintim çoğalır 21.günde progesteron testi yaptirmistim 11 cikmisti
11 çıkması olduğunu gösterirAma bu belirtiler gerçekten yumurtlama mi bilmiyorum hem sorun olsa bi çok kist olur dimi
Ama kist vb yok dedi o nasıl olyrOlma ihtimali var cnm benimde tüm hormonlarım düzgün çıkmıştı rahim filmi falan da temizdi en son alttan bakılınca sağ overde polikistik dedi yani bende bir doktora göründüm sadece pko dedi
Polikistik over sendromu, kadınların yumurtalıklarından yumurtlama aşamasında atılamayan yumurtaların bulundukları yerde kalıp ufak kistler şeklinde etraflarında kese oluşturmalarıyla başlar.Ama kist vb yok dedi o nasıl olyr
Yumurtlama bozukluğu mu oluyor yani progesteron tahlilim iyiydiPolikistik over sendromu, kadınların yumurtalıklarından yumurtlama aşamasında atılamayan yumurtaların bulundukları yerde kalıp ufak kistler şeklinde etraflarında kese oluşturmalarıyla başlar.
Başlangıcı da olabilir bilemiyorum yaşadığın aynı şeyler bende de olduğu için doktorda pko dediği için söyledim. Benim de adetim 9 10 gün gecikmeli oldu 8 9 ay. son 3 aydır düzenli olmaya başladım kana baktı bütün hormon sonuçlarında gayet iyi dedi kist miyom da yok dediler ama alttan ultrasonla bakınca polikistik dedi bende şaşırdım. Düzensiz yumurtlama probleminden oluyor galiba
Hangi ilacı kullanıyosun tembellik olduğunu nerden aldnCanim bende de var ayni senin dediklerinu soyledi doktor bende yumurta tembelligi var o yuzden adet gecikiodu simdi ilac kullaniyorum bakalim insallah olur
Kac ayda bir adet oluyosunCanim bende de var ayni senin dediklerinu soyledi doktor bende yumurta tembelligi var o yuzden adet gecikiodu simdi ilac kullaniyorum bakalim insallah olur
Hangi ilacı kullanıyosun tembellik olduğunu nerden aldn
Kac ayda bir adet oluyosun
Yumurtlama takibi mi yaptirdin tembellik var dediDoktorum soyledi
Klomen ve inofolic combi kullaniyorum
Evet ilk ocak ayinda gittim subatta takip yapti snra gelismrfi yumurtan tembel dedi birdrn fazla var xaten gotuntu olatak snra adet olunca gel dedi gittim ilac verdiY
Yumurtlama takibi mi yaptirdin tembellik var dedi