Merhaba arkadaslar araniza bugun katildim fakat uye olmasamda surekli sitede yazilanlari takip ediyordum.. 1 yillik evliyim pko tanisi evlendikten sonra konuldu daha oncede vardi belki ama farkinda degildim buyuk bir kanamadan sonra hastanelik.olunca ogrendim duzensizde olsa ben her ay adet oluyordum ama pkonun sebebiyet verdigi tum yan etkileride tasiyorum sac dokulmesi sivilceler kilo verememe ve hatta seker hastaligi.. bu ay adetim yine gecikti ama ben her zamanki gibi hastaliktan kaynakli saniyordum tabi yinede test yapmaktan alıkoyamadim kendimi bir umut diyerek ikinci cizgi silik cikinca kan testi yaptirdim hamile oldugumu ogrendim inanilmaz bir duygu tarifi yok fakat sizde bilirsinizki pkolu olan birinin hamileligi bazen riskli olabiliyor sekerde olunca.. nelere dikkat etmem gerek ne yiyip ne icmem gerek bilmiyorum surekli arastiriyorum okumadigim yazi kalmadi ama bu konuda tecrubeli olanlariniz illaki vardir bildiginiz herseyi benimlede paylasabilirmisiniz
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
PKO`Luyum ve Hamileyim.. Yardimlariniza ihtiyacim var
- Konu Sahibi Ozqeee000
- Başlangıç Tarihi