• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko luyum doktorum şeker hapı verdi

nevkay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
17
0
86
Nevşehir
pko luyum ve kadın doğum uzmanım şeker hapı(glifor) verdi.şimdi herkes diyorki zayıflayacaksın.bu gerçekten doğru mu?hapa başlayalı 2 gün oldu da

bende bi pko olarak sana tavsiyem sakın hapını kullanmamazlık yapma çünkü o hap bizim için çok önemli doktorun söylemiştir zaten
bizde insülin direnci olduğu için kilo alım hızımız fazla ve metabolizmamız yavaş oluyor .bu ilaç bu dengeyi sağlamaya yönelik
mesela bende ilk kullandığım zamanlarda bi ishal durumu oluşuyor bağırsaklar düzene sokuyor.

yaklaşık 6 ay önce bana da pko teşhisi kondu, doğum kontrol hapını kullanmaya çalışıyorum ama diğerini ihmal etmiştim. fazla kilolarım var, kio vermeye çalııyorum. metfull vermişti 2. göründüğüm doktorum, onu kullanmam kilo vermemde yardımcı olur mu dersiniz

yaklaşık 6 ay önce bana da pko teşhisi kondu, doğum kontrol hapını kullanmaya çalışıyorum ama diğerini ihmal etmiştim. fazla kilolarım var, kio vermeye çalııyorum. metfull vermişti 2. göründüğüm doktorum, onu kullanmam kilo vermemde yardımcı olur mu dersiniz

evet kilo vermene yardımcı olacaktır çünkü insülin direncini kırıyor bu tür ilaçlar ve doygunluk hissini arttırdığı için kilo vermene de yardımcı olacaktır.

merhaba arkadaşlar.bnm de kilo sorunum var. kan değerlerime baktırdım,şekerim biraz düşük ve doktorum bugün glifor verdi zayıflamama yardımcı olması için. uzun zamandır biliyodum bu ilacı. çok heveslendim ilaca yrn sabah başlıcam.yalnız burda okuduklarımdan kokrtum biraz. hamile kalma oranını çok arttırıyormuş :S yumurtalıları çatlatıyormuş :S bnm yazdan önce hamile kalmam mümkün değil. risk büyük mü sizce kullansam mı? bir de diğer başlıklardan birinin altına bir arkadaş, gliforu kullandıktan sonra korunduğum halde hamile kaldım demiş :S biraz garip ama hamile kalmış işte:)

arkadaşlar bir pko lu olarak yaklaşık 40 gündür glifor yani şeker hapını kullanıyorum.gram kilo vermedim siz nasıl veriyorsunuz yaaa?:43:biiii

bir pko lu olarak hem şeker hapını hemde doğum kontrol hapını aynı anda kullanabşlir miyim?kilo vermem lazımda

Back