Gebeliğe Hazırlık Pko luyum doğal yollarla yumurtamı nasıl büyütebilirim 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
Kızlar bu ay da olmadı bugün regl oldum çok üzgünüm çok 😔 ben kendiliğinden gebe kalamayacak mıyım İnsanın ümitleri tükeniyor 😔 bal tarçın çörek otu kürü yapıp hamile kalan çok varmış yarın bende başlayacağım İnşallah bi faydası olur sebep olur gebeliğime. Sizlerin bana önerebileceği bişeyler var mı onu ye bunu yap şundan uzak dur gibi...

Kızlar bu ay da olmadı bugün regl oldum çok üzgünüm çok 😔 ben kendiliğinden gebe kalamayacak mıyım İnsanın ümitleri tükeniyor 😔 bal tarçın çörek otu kürü yapıp hamile kalan çok varmış yarın bende başlayacağım İnşallah bi faydası olur sebep olur gebeliğime. Sizlerin bana önerebileceği bişeyler var mı onu ye bunu yap şundan uzak dur gibi...
Stres yapma oda çok etkiliyor, ovulasyon testi kullanıyor musun

O kür çok sıkıntılı. Bende ara kanama yapmıştı çok. Pko ya da hormonlarda sorun olmadığı halde.

Hadi ya hiç buna benzer bir şey duymadım ben napsam acaba

Bak ben konu açmıştım çok deneyen var. İstersen özellikle son sayfalarda yeni yapanlar var. Onlara sorabilirsin.

İbrahim sarçoğlunun kürlerine göz at polikist için soğan kürü var yumurta büyütme çatlatma vs içinde incir kürü deneyenler memnun

Bak ben konu açmıştım çok deneyen var. İstersen özellikle son sayfalarda yeni yapanlar var. Onlara sorabilirsin.
Tamam canım sağol 🙏🏻

Ovulsayson testi kullan canım istersen önerebilirim🌸

gunesss48 gunesss48 bence hiçbir şey kullanmayın daha yeni boyunun ölçüsünü alan biri olarak önceden bütün hormonlarım düzgün hafif pko vardı evet yumurtam büyümüyordu. Sogan suyu hayıt bal tarçın çoğu kürü denedim şuan pkoyu bırakın hormon değerlerim fırlamış şimdi ilaç kullanmam gerekiyor düşsün diye. Elbet şifa bulan olmuştur ama kullanırsanız bile zaten bisey olmaz diyerek doktora gitmeyi ihmal etmeyinnn lütfen 🙏

gunesss48 gunesss48 bence hiçbir şey kullanmayın daha yeni boyunun ölçüsünü alan biri olarak önceden bütün hormonlarım düzgün hafif pko vardı evet yumurtam büyümüyordu. Sogan suyu hayıt bal tarçın çoğu kürü denedim şuan pkoyu bırakın hormon değerlerim fırlamış şimdi ilaç kullanmam gerekiyor düşsün diye. Elbet şifa bulan olmuştur ama kullanırsanız bile zaten bisey olmaz diyerek doktora gitmeyi ihmal etmeyinnn lütfen 🙏
Canım çok teşekkür ederim cevabın için bu ay kullanmak istiyorum olmazsa doktora gideceğim

Sebebi ne olabilir 🤔
Bilmiyorum canım belki her insanda aynı etki olmuyordur ama soğan kürü adet söktürücü olarak bilinir. Gecikme yapmaz. Diye biliyordum belkş gizim farklı bir sağlık problemimiz vardır. Ben de pko hastasıyım çok hafif varmış bundan şüpheleniyorum

X