• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko lulara bir ümitte benden hamileyim

MiniEtek

ben ona resmen aşığım...
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
2.268
3
158
Diğer
KIZLARRR

HAMİLEYİMM EVET HEMDE İLK KORUNMASIZ İLİŞKİ AYINDA

1,5 YILLIK EVLİYIM

PKO OLDUĞUMU ÖĞRNMEDEN ÖNCE

bende hep bu yıl sonunda kalmak istiyorum öyle planlıcam diyordum ama pko olduğumu aralıkta öğrendim 1 ay korunmaya devam ettim (roacutan kullanmıştım yasak zaten hamıle kalmak)
1. dr tahliller biraz yüksek gibi görünüyor ama hiç bir şeye gerek yok dedi gönderdi ultrasondada kistlerimi görmedi sonra
2. dr doğum kontrol hapı ve metformın dedi kıstlerımı gördü pko teşhisi koydu tamam dedim ama doğum kontrol içime sinmedi metformine başladım sadece
3. dr gittim kardeşimın doktoru ve şuanki dr evet pko dedi tahlillerimi gördü
metformine devam ultrasondan gördük kistleri

aralık ocak hep drlarla araştırmalarla geçti

şuanki dr korunmayı bırak bir gebe kalmaya çalış bakalım dedi şubatta bende mart ta olsun dedim burun amelıyatı olcam alerjı testım var falan dedım ok martta görüşelım dedı gönderdi

ben kadınlar kulubünde ve internette araştırmalar yaptım yumurtlama takibinide burdan öğrendim daha öce duymamıştım bile böle birşey

dedim boşver burun amelıyatı alerjıyı falan belkide uzun zaman içerisindeki tek şansım şubat ayıdır dedim

vee adetin 10. günü medıcalpark dr. suat süphan erşahıne yine gittim yumurta takibi istiyorum dedim başlayalım dedi

ben gerçekten bu ay hamile kalmamı marta ertelememeye bağlıcam mart değil son anda şubatta olsun kendimi değil bebeği düşünmem gerekli daha hamilelik ihtimali bie ortada yokken dedimm

adetim 20, günü 21,9 oldugunu gördük yumurtamın ve çatlatma iğnesi oldum ogün çalışma yapmadık ertesi gün ve onun ertesi gün çalışma oldu uzandım hiç kalkmadım belimin altına yastık bacakları havaya dikme falanda yapmadım ondan sonrada 2-3 günde 1 bırlıktelik oldu

bu arada adetin 10. gününden itibaren her sabah yataktan çıkmadan ateşimi ölçtüm ateş çizelgemi de eklim

33939a Ovulation Charts

hiç bir kür yapmadım ilk ay olduğu için ama bu ay hamıle kalmasam bır dahakı aylar denıcektım

bu arada

glucopage 850 mg (metformın grubunda ilk çıkan orjınal ilaç ) 2*1
folıc asıt 3*1
ecopırın 300 mg son ay günde 1 içtim
yumurtlama günlerıne yakın bu ay içersinde toplam 2 kere ya da 1 tam hatırlamıyorum e vıtamını kapsülü içtim
haftada 1 kere sunlıfe markasının zınco+c+e vıtamını suda eriyen vitamını içtim
son 20 gündür falanda günde 1 benexol b grubu vıtamını

bu ara nar çok yedım canım istediği için sadece

bende erken gebelık belırtılerıde el ayak üşümesi
mide ekşimesi
sık idrar
bazen de çok saçma sapan birşeyı canım istedişimdiye kadar canımın istemediği şeyler sarımsak ve karpuz
normalde bile göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük kolay kolayda uçları çıkmaz ama yumurtlama gününden sonra hep çıkıktı

ALLAH IM HEPİNİZE NAİP ETSİNN İNŞALLAHHH :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
cok sevindim,tebrik ederim..allah sag salim kucaginizada almanizi nasip eder insallah..:emir_bebek::nazar:

aminn inşallah sevincimi içime sığdıramıyorum eşime daha söylemedim 2 gün sonra yine tahlil yapıcam değerlerım artmışsa söylicemm birşey olursa o da üzülmesinn

darısı başınıza inşallahh bütün hepinizeee

Hepinize tşkk ederimm kızlar çok sağolun rabbim herkese naip etsin ve herkesınkısını korun inşallahh :54::54::54::54:

Canım tbr ederim seni çok sevindim. (Hatta sevinçten ağladım)
Seninle aynı durumdayız. 1,5 senelik evliyim. Aralıkta Pko olduğumu öğrendim ama çocuk düşünmediğim söyledim dr. a oda doğum kontrol hapı kullan dedi. Ama sonra vazgeçtim kullanmadım. Ocaktan beri korunmuyoruz. 3 aydır adetlerim çok düzenliydi. Ama bu ay 7 gün gecikti. Ben dr. a yine gittim bebek düşündüğümü söyledim ama o bana 6 ay dene olmazsa gel dedi yine hiç bir ilaç vermedi. Bende başka dr araştırmalarına başladım. Bir tane buldum baya iyiymiş. Aradım sekreteriyle yarım saat konuştuk. Anlattım derdimi. Oda aynı şeyi söyledi 6 ay denemen lazım dedi. Dr a gelsende sana PKO yu anlatır gönderir dedi. Ben şimdi ne yapıcam ya ne metformin veriyorlar nede başka bişey?Yumurtluyormuyum onu bile bilmiyorum ben ya.. Çok kafaya takmaya başladım. Çok istiyorum bi bebiş (eşimde çok istiyor)
Dün gittim hayıt tohumu macunu aldım. Diyetisyene gidiyorum bir aydır bu arada.
Beklemem gerekiyorsa eğer sana neden bekle demediler anlamıyorum canım yaa...

Seninle aynı durumdayız. 1,5 senelik evliyim. Aralıkta Pko olduğumu öğrendim ama çocuk düşünmediğim söyledim dr. a oda doğum kontrol hapı kullan dedi. Ama sonra vazgeçtim kullanmadım. Ocaktan beri korunmuyoruz. 3 aydır adetlerim çok düzenliydi. Ama bu ay 7 gün gecikti. Ben dr. a yine gittim bebek düşündüğümü söyledim ama o bana 6 ay dene olmazsa gel dedi yine hiç bir ilaç vermedi. Bende başka dr araştırmalarına başladım. Bir tane buldum baya iyiymiş. Aradım sekreteriyle yarım saat konuştuk. Anlattım derdimi. Oda aynı şeyi söyledi 6 ay denemen lazım dedi. Dr a gelsende sana PKO yu anlatır gönderir dedi. Ben şimdi ne yapıcam ya ne metformin veriyorlar nede başka bişey?Yumurtluyormuyum onu bile bilmiyorum ben ya.. Çok kafaya takmaya başladım. Çok istiyorum bi bebiş (eşimde çok istiyor)
Valla canım durumumuz birbirine çok benziyor..Pko lu olduğumu yeni öğrendim..Şubattan beri korunmuyoruz..adetlerim gecikiyor doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri..yumurtlama olmuyor progesteron çok düşük çıkıyor..Bana da 6 ay dene dedi doktor ama ben 2. ayda dayanamadım.Boşa vakit geçiyor dedim..Farlutal ile adet oluyorum.Doktor da bana Glucophage verdi..Umarım işe yarar..Zaman kaybetmek istemiyorum çünkü.Bunu birkaç ay denerim..Olmadı yumurtlamayı sağlayıcı ilaçlara başlarız diye düşünüyorum..Herkes için hayırlısını versin Allahım..

canım valla boşver şu doktorları zaten geç hamıle kalma ıhtımalımız var beklemıyorum sıze sorcam çocuk ısteema zamanımı

ben dr un odasına girdim yumurta takıbı ıstıyorumm bana hayır falan demedı
ayrıca 10 kılo ver öle gel demişti ben o kadar aralık ocak da dıkkat etmıstımkı zaten gıdım vermedım
onun için beklemek manasız ve saçmaa

CANIM BENCE HİÇ BEKLEME YUMURTA TAKIBI YAPAN DR GIT DENEMEYE ÖLE BAŞLA ATEŞ TAKIBIDE YAPIN YUMURTA TAKIBINE GIDEMEZSEN KI BEN IKISINI BIRDEN YAPTIM

KIZLAR ERTELEMEYIN ISTEYENE DR MU YAZIM

MEDICALPARK SUAT SÜPHAN ERŞEHİN BIR KERE 75 VERDIM 3-4 KERE KONTROL adında gıttım o kadar

eğer yumurta olmasaydı 2-3 ay daha takıp ıcın gıderdım sonra klomen e başlamayı düşünürdümm

ama kızlar kesınlıkle klomen tedavısınde ara vererek kullanın arkarakaya her ay denemeyın ılac o kadar kuvvetlı kı bızım bır arkadaş klomen kullandı yumurtlama olmadı o ay ve 2 ay sonra hamıle kaldı

çooooook tebrik ederim canım:71:

çokk sağol canım darısı ısteyenlerın basınaa inşallah

Valla canım durumumuz birbirine çok benziyor..Pko lu olduğumu yeni öğrendim..Şubattan beri korunmuyoruz..adetlerim gecikiyor doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri..yumurtlama olmuyor progesteron çok düşük çıkıyor..Bana da 6 ay dene dedi doktor ama ben 2. ayda dayanamadım.Boşa vakit geçiyor dedim..Farlutal ile adet oluyorum.Doktor da bana Glucophage verdi..Umarım işe yarar..Zaman kaybetmek istemiyorum çünkü.Bunu birkaç ay denerim..Olmadı yumurtlamayı sağlayıcı ilaçlara başlarız diye düşünüyorum..Herkes için hayırlısını versin Allahım..

canım glucopage başladıktan sonra 2-3 ay bence klomen falan başlama yumurta takıbı yaptır yumurta yoksa başlarsınn

KIZLARRR UMARIM İSTEYEN HERKESİN HEPİMİZİN SAĞLIKLA BEBEKLERİ OLURR

İSTEYEN KİMSEYİ EVLATTAN AYRI KOYMASIN RABBİM :71::71::71::71::71::71:

canım tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin inş. keşke bizde sen kadar şanslı olsak bende pco luyum. ve 4 aydır seraphone kullanıyorum.yeni başladık doktor bebişin olur ama biraz uğraştıracak dedi.hamile kalıp tedavi çilesinden kurtulmayı çok istiyorum.
bu arada hz zekeriyya duasını okuyorum bebiş için. allah yardımcımız olsun

canım tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin inş. keşke bizde sen kadar şanslı olsak bende pco luyum. ve 4 aydır seraphone kullanıyorum.yeni başladık doktor bebişin olur ama biraz uğraştıracak dedi.hamile kalıp tedavi çilesinden kurtulmayı çok istiyorum.
bu arada hz zekeriyya duasını okuyorum bebiş için. allah yardımcımız olsun

amin canım umarım en kısa zamanda sağlıkla hamıle kalırsın bebeğine gönlümü ferah tut

sağlıklı beslen folıc asıte başla inşallah metformın kullanıyoprsundur

amin canım umarım en kısa zamanda sağlıkla hamıle kalırsın bebeğine gönlümü ferah tut

sağlıklı beslen folıc asıte başla inşallah metformın kullanıyoprsundur

canım tedaviye başladım 4 aydır seraphone kullanıyorum doktorun verdiği hap dışında hiç bişi kulanmadım folik asit zararsız bi hap ama metformin hakkında bilgim yok . teşşekkür ederim :90:

canım tedaviye başladım 4 aydır seraphone kullanıyorum doktorun verdiği hap dışında hiç bişi kulanmadım folik asit zararsız bi hap ama metformin hakkında bilgim yok . teşşekkür ederim :90:

canım en azından folıc plus a başlamalıydın hamıle kalmadan 2-3 ay önce başlanması gerekıo çoğu dr da böle kullandırıyo

Merhaba aynı kaderi paylaşıyoruz. Bendede üniversite dönemimde pko çıkmştı Dr. yasmin vermişti kullanmadım. 5.5 ay öncede evlendim. Eşime muayene olmak istiyorum ne var ne yok gidelim bir Dr a dedim. 7 ay yasminle korundum. Dr. gittiğimde 8 tane kistim olduğunu öğrendim. Dr. eğer çocuk istiyorsan korunmayı bırak dedi. İstemiyorsanda Diane35 le yasmini değiştireceğini söyledi. Çünkü yasmin bende acayip derecede mide bulantısı yaptı. Korunmak istemediğimi söyledim. O zaman aynı sana dediği gibi 5-6 ay dene olmazsa öyle gel olursa yine gel dedi hatta:) Benim adetlerim düzenli yani en fazla 2-3 gün gecikme olur oda olursa tüylenme falanda yok. Ama kilo artışı başladı önceden baya zayıftım şuan 1.66 boyunda 64 kiloyum:( İleride pişman olmamak için korunmayı bıraktım 2 gün önce.

KIZLARRR

HAMİLEYİMM EVET HEMDE İLK KORUNMASIZ İLİŞKİ AYINDA

1,5 YILLIK EVLİYIM

PKO OLDUĞUMU ÖĞRNMEDEN ÖNCE

bende hep bu yıl sonunda kalmak istiyorum öyle planlıcam diyordum ama pko olduğumu aralıkta öğrendim 1 ay korunmaya devam ettim (roacutan kullanmıştım yasak zaten hamıle kalmak)
1. dr tahliller biraz yüksek gibi görünüyor ama hiç bir şeye gerek yok dedi gönderdi ultrasondada kistlerimi görmedi sonra
2. dr doğum kontrol hapı ve metformın dedi kıstlerımı gördü pko teşhisi koydu tamam dedim ama doğum kontrol içime sinmedi metformine başladım sadece
3. dr gittim kardeşimın doktoru ve şuanki dr evet pko dedi tahlillerimi gördü
metformine devam ultrasondan gördük kistleri

aralık ocak hep drlarla araştırmalarla geçti

şuanki dr korunmayı bırak bir gebe kalmaya çalış bakalım dedi şubatta bende mart ta olsun dedim burun amelıyatı olcam alerjı testım var falan dedım ok martta görüşelım dedı gönderdi

ben kadınlar kulubünde ve internette araştırmalar yaptım yumurtlama takibinide burdan öğrendim daha öce duymamıştım bile böle birşey

dedim boşver burun amelıyatı alerjıyı falan belkide uzun zaman içerisindeki tek şansım şubat ayıdır dedim

vee adetin 10. günü medıcalpark dr. suat süphan erşahıne yine gittim yumurta takibi istiyorum dedim başlayalım dedi

ben gerçekten bu ay hamile kalmamı marta ertelememeye bağlıcam mart değil son anda şubatta olsun kendimi değil bebeği düşünmem gerekli daha hamilelik ihtimali bie ortada yokken dedimm

adetim 20, günü 21,9 oldugunu gördük yumurtamın ve çatlatma iğnesi oldum ogün çalışma yapmadık ertesi gün ve onun ertesi gün çalışma oldu uzandım hiç kalkmadım belimin altına yastık bacakları havaya dikme falanda yapmadım ondan sonrada 2-3 günde 1 bırlıktelik oldu

bu arada adetin 10. gününden itibaren her sabah yataktan çıkmadan ateşimi ölçtüm ateş çizelgemi de eklim

33939a Ovulation Charts

hiç bir kür yapmadım ilk ay olduğu için ama bu ay hamıle kalmasam bır dahakı aylar denıcektım

bu arada

glucopage 850 mg (metformın grubunda ilk çıkan orjınal ilaç ) 2*1
folıc asıt 3*1
ecopırın 300 mg son ay günde 1 içtim
yumurtlama günlerıne yakın bu ay içersinde toplam 2 kere ya da 1 tam hatırlamıyorum e vıtamını kapsülü içtim
haftada 1 kere sunlıfe markasının zınco+c+e vıtamını suda eriyen vitamını içtim
son 20 gündür falanda günde 1 benexol b grubu vıtamını

bu ara nar çok yedım canım istediği için sadece

bende erken gebelık belırtılerıde el ayak üşümesi
mide ekşimesi
sık idrar
bazen de çok saçma sapan birşeyı canım istedişimdiye kadar canımın istemediği şeyler sarımsak ve karpuz
normalde bile göğüs uçlarım yok denecek kadar küçük kolay kolayda uçları çıkmaz ama yumurtlama gününden sonra hep çıkıktı

ALLAH IM HEPİNİZE NAİP ETSİNN İNŞALLAHHH :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Tebrik ederim
Allah'ım bizede nasip etsin.

yas_hil

canım sen çook şanslıymışsın 3 yıldır tedavi oluyorum ve sürekli klomen progestan diae bıktım . çok doktor değiştirdim allahın cezaları biride ilgilensin bilgilendirsin hep kobay olarak kullanıyolar . senin karşına uzman bi doktor denk gelmiş . hangi şehirdesin sen cnm nerdeki medicalparka gittin ben tokattayım mehmet nalbant var medicalde son umut ona gidecem bende

Back