PKO lu ve Kendinde problem olduğunu düşünen arkadaşların dikkatine!!!

loveispink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
273
65
Merhaba arkadaşlar
Sitede konular açmıştım ve bilen biliyordur belki ama pkolu olduğumu yıllardır biliyorum. Adetim genelde gecikmeli gelirdi bazense düzenli olurdu. Evlendim 1 yıl sonra çocuk yapmaya karar verdik. 9 ay boyunca bebeğimiz olmadı ve bu 10.ayımız. Gitmediğim doktor kalmadı. Hepsinin dediği şuydu; sende ciddi problem yok ama pkodan dolayı yumurtlaman gecikiyor dediler. Bende hep problemin bende olduğunu ve pkodan dolayı denk gelmediğini düşündüm. 2 gün önce rahim filmi dahi çektirdim tertemiz çıktı. Eşime defalarca test yaptır demiştim ancak yaptırtamadım hep erteledi ve kendinde bişi olmadığını iddia etti. Bende sorunun hep bende olduğunu düşünerek klomen dahi kullandım. Kaliteli yumurtam oluştu ve yine bebek olmadı.Arkadaşlar pkoluların bebeği olmaz diye birşey yok.6 ay içinde genelde hamile kalıyorlar çünkü 6 ayda illaki düzgün yumurta oluşuyor. Adet gecikmesi büyük problem değil dedi doktor önemli olan yumurtlaman dedi. Eşiminde test yapması için ikna ettik ve sonuç kötü çıktı eşimde 3 milyon sperm var ve hareketliliği düşük çıktı.Hatta İleri hareketlilik 0 (sıfır) çıktı.Doktorla konuştum bugün ve dediği şey bana sorun eşinde senden yana bi problem yok. Eğer eşinde problem olmasaydı 6 ay içinde bebek olurdu dedi. Pko lular kendiliğinden gebe kalabiliyor dedi.Hormon değerim ise normal sadece LH çok az yüksekti ki doktor bu önemli değil dedi.
KIZLAR RİCA EDİYORUM EŞİNİZİN TEST YAPMASINI SAĞLAYIN!!!BELKİDE SİZDE CİDDİ PROBLEM YOKTUR. YAZMAMIN SEBEBİ İSE BEN BU TECRÜBEYİ YAŞADIM SİZDE BENİMÖ GİBİ KENDİNİZİ YIPRATMAYIN.

Can'ım eşim de sorun çıkmadı bende pko var ve adet oluyorum düzenli olmasana bir kaç gün geç bir kaç gün önce mutlaka oluyorum Hsg çektirdim temiz çıktı tedavi görüyorum sonuç alamadım henüz ve bu ay da ilk defa 8 gün önce adet oldum İnan artık tükendim 2 yıldır evliyim 1 yıldır tedavi görüyorum ama sonuç alamadım doktoru değiştirdim pko da uzmanmış yarın gidicem kısmetse bakalım bu ne Diyecek tekrardan başa döneceğim sen hangi ilaçlar kullandın Nasıl tedavi gördün hamile kalabildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…