pko lu olup hamile kalmayı başaran var mı umut olun bizee..

Senin adına çok sewindim inşallah isteyen herkesin olur beklemek çok zor..

Ben varım canım..Bendede pko var..6 AY BOŞ BOŞ klomen kullandım olmadı..megersem tüpüm tıkalıymış..Rahim filmi ardından aynı ay tedavisiz hamile kaldım..Rahim filmi çekilmediysen bir an önce çekilmeni tavsiye ederim..

Geberip gideceğim heyecandan öf ya hamileyim 2 kati olacak ka değerim diye geberdim

Yok çektirmedim daha 5 aylık evliyim iğne tedavisine başlayacağım tabi adet olabilirsem o tedaviden sonra olmazsa çektirmeyi düşünüyorum...inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi...

Ben varım. İlkinde çikolata kistiylE klomenle hamile kaldım. İkinciye 6 cm kistle kendiliğinden hamile kaldım Allah nasip ettiyse hiç engel değil

Ben varım. İlkinde çikolata kistiylE klomenle hamile kaldım. İkinciye 6 cm kistle kendiliğinden hamile kaldım Allah nasip ettiyse hiç engel değil
Aynen öyle canım biz ne yaparsak yapalım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak...beklemesi zor ama baska çare de yok hayirlısıyla kucağına almanı diliyorum hamilelerin duası kabul olurmus bizim için de dua edersen sevinirimm..

İnş Rabbim tez Zaman'da gönlünüze göre nasip etsin. Yine doktora gidin elinizden geleni yapın inş sonuca ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…