Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle soğan kürünü öneririm. adetin 4. günü başlayıp 2 hafta yapılmalı. en az 3 ay devam edilmeli. bu şekilde düzene girdi periodum.Selam kızlar pko lu olup şu bitki sayesinde adet oluyorum yada sürekli onu kullanıyorum adetim düzenli diyen varsa yardımcı olabilir mi?
Pko yoksada adet söktürücü olarak ne önerirsiniz?
Bi ara başladım ama bıraktım kist yaptığını duymuştumkesinlikle soğan kürünü öneririm. adetin 4. günü başlayıp 2 hafta yapılmalı. en az 3 ay devam edilmeli. bu şekilde düzene girdi periodum.
aksine mevcut olan kist varsa söküyor :) neye dayanarak bunu söylemişler anlayamadım dogrusu..Bi ara başladım ama bıraktım kist yaptığını duymuştum
Ben soğan suyu içemedim maalesef midemi bulandırıyordu ama gebelik şüphesi kesin yoksa maydonoz kürü yap benimkini söktürmüştüSelam kızlar pko lu olup şu bitki sayesinde adet oluyorum yada sürekli onu kullanıyorum adetim düzenli diyen varsa yardımcı olabilir mi?
Pko yoksada adet söktürücü olarak ne önerirsiniz?
Bende ibrahim saraçoğlundan fln görmüştüm sonra bi formda bi kaç kişi bu şekilde yazmıştı adetim düzendeydi bu ay gene gecikmem oldu bian önce olmak istiyorumaksine mevcut olan kist varsa söküyor :) neye dayanarak bunu söylemişler anlayamadım dogrusu..
Duymuştum maydonozlu poşey çay denedim dediğiniz kür nasıl oluyor sadece 1 bardak suyla maydanozu mu kaynatıyoruz başka bişey ekleniyor mu?Ben soğan suyu içemedim maalesef midemi bulandırıyordu ama gebelik şüphesi kesin yoksa maydonoz kürü yap benimkini söktürmüştü
Yarım Demet maydonozu elinle çok ufalamadan parçala üstüne 3 - 4 bardak kadar su koy 1 limon kabuğuyla beraber dilimle at içine bir taşım kaynat ılık şekilde tüket soğuduğu zaman dolaba koyup tüketmeye devam edebilirsin tadı çok kötü olmuyor kokusu tuhaf ama içersinizDuymuştum maydonozlu poşey çay denedim dediğiniz kür nasıl oluyor sadece 1 bardak suyla maydanozu mu kaynatıyoruz başka bişey ekleniyor mu?
Teşekkür ederim muhakkak denerim şuan hayıt suyu kullanıyorum kokusu kötü ama içiyorum inşallah faydaları olurYarım Demet maydonozu elinle çok ufalamadan parçala üstüne 3 - 4 bardak kadar su koy 1 limon kabuğuyla beraber dilimle at içine bir taşım kaynat ılık şekilde tüket soğuduğu zaman dolaba koyup tüketmeye devam edebilirsin tadı çok kötü olmuyor kokusu tuhaf ama içersiniz
Kaç gün gecikme yaşadınız acaba benim de dört gündür gecikmem var malesefTeşekkür ederim muhakkak denerim şuan hayıt suyu kullanıyorum kokusu kötü ama içiyorum inşallah faydaları olur
12Kaç gün gecikme yaşadınız acaba benim de dört gündür gecikmem var malesef
12 gün mü kafayı yerim heralde dördüncü günüm ağrım bile yok neredeyse bekliyorum öyle
Benim kışa geçerken hep olurdu daha fazlası bile ama pko olduğumu öğrendiğim günden beri 2 gün bile gecikse stres oluyorum kaç aydır düzendeydi12 gün mü kafayı yerim heralde dördüncü günüm ağrım bile yok neredeyse bekliyorum öyle
Geçmiş olsun üzüldüm benimde düzenli ama bu ay böyle bir gecikme yaşadım hala olamadim ne yapacağımıda bilemedim sanki olmayacak gibi hissediyorum sizin nasıldı akıntı yok lekelenme yok ağrı desen yok gibi dördüncü gün üstelikBenim kışa geçerken hep olurdu daha fazlası bile ama pko olduğumu öğrendiğim günden beri 2 gün bile gecikse stres oluyorum kaç aydır düzendeydi
Aynen hiç bi şey yok üşütmüşüm biraz acaba onunda etkisi oldu mu bilemedimGeçmiş olsun üzüldüm benimde düzenli ama bu ay böyle bir gecikme yaşadım hala olamadim ne yapacağımıda bilemedim sanki olmayacak gibi hissediyorum sizin nasıldı akıntı yok lekelenme yok ağrı desen yok gibi dördüncü gün üstelik
Geçmiş olsun olabilir herşeyden etkilenir olduk banada bol sabır düşüyor umarım çok uzamadan olurumAynen hiç bi şey yok üşütmüşüm biraz acaba onunda etkisi oldu mu bilemedim
İnşallah düşündükçe daha stres oluyoruz daha gecikiyor ama şahsen ben yapamıyorum düşünmedenGeçmiş olsun olabilir herşeyden etkilenir olduk banada bol sabır düşüyor umarım çok uzamadan olurum
Bende yapamıyorum çünkü olmadıkça neden olmuyorum ya hiç olmazsam die yanıyor beynim başıma gelmeyen her ay tıkırında olan sistem bozulmuş gibi hissediyorumİnşallah düşündükçe daha stres oluyoruz daha gecikiyor ama şahsen ben yapamıyorum düşünmeden
Evet çok kötü kendi kendime stres te kötü etkiliyor takma diyorum ama olmuyorBende yapamıyorum çünkü olmadıkça neden olmuyorum ya hiç olmazsam die yanıyor beynim başıma gelmeyen her ay tıkırında olan sistem bozulmuş gibi hissediyorum
Çok iyi anlıyorum sizi elimde olmadan her seferinde lavaboya koşuyorum oldum sanıp ama hiç birşey yok istemsiz düşünüyorumEvet çok kötü kendi kendime stres te kötü etkiliyor takma diyorum ama olmuyor