• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko lu olanlara folik asit önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eda2019

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
442
767
23
32
Pkolu olup hangi folik asitleri kullandınız ne tavsiye edersiniz veya hamile kalmak için baksa öneriniz var mı ben henüz çok denemedim ama pkoda zor hamilelik olduğu için fikir istiyorum şimdiden teşekkürler

Ben de pkoyum canım doktorum inofolic önerdi hamile kalana kadar kullan dedi

Çok teşekkür ediyorum hepinize inofolic en çok önerilen bende ondan alayım o halde

1 seneye yakın kullandım inofoliği bende işe yaramayınca daha uygun fiyatlı bi ilaca geçtik. Pko içinde ideal kilona gelsen bile hayatında hep hareket olacak dedi. Yoruldum artık , Allah’ın gücüne gitmesin. Psikolojim çok iyi değil ama yine de hamdolsun

Pkolu olup hangi folik asitleri kullandınız ne tavsiye edersiniz veya hamile kalmak için baksa öneriniz var mı ben henüz çok denemedim ama pkoda zor hamilelik olduğu için fikir istiyorum şimdiden teşekkürler
Doktor tavsiyesi ile alınmıyor mu kendi kafaniza göre almanız zarar vermez mi?

Doktor tavsiyesi ile alınmıyor mu kendi kafaniza göre almanız zarar vermez mi?
Folik asit hamile kalmadan önce kullanılmasi gerekiyor bebeğin gelişimi için çok önemli, doktora gittim daha önce tavsiye etti kullanmami ama bir marka vermedi bende burdan pko lu olanlara hangisi daha etkili diye tavsiye aldım 😊 eczanedekilerde inofolic önerdi bugün sorduğum da

1 seneye yakın kullandım inofoliği bende işe yaramayınca daha uygun fiyatlı bi ilaca geçtik. Pko içinde ideal kilona gelsen bile hayatında hep hareket olacak dedi. Yoruldum artık , Allah’ın gücüne gitmesin. Psikolojim çok iyi değil ama yine de hamdolsun
Üzülmeyin sadece kiloyla alakası yok ben 2 senedir evliyim evlenmeden önce pko olduğunu biliyordum ve 47 kiloydum 1.60 boy zayiftim yani, simi 53 kiloyum. Ama yinede kilolu olmamak gerekiyor her türlü sağlığımız için. Umarım ideal kilonuza ulaşır sağlıkla alirsiniz bebeğinizi kucağınıza

Üzülmeyin sadece kiloyla alakası yok ben 2 senedir evliyim evlenmeden önce pko olduğunu biliyordum ve 47 kiloydum 1.60 boy zayiftim yani, simi 53 kiloyum. Ama yinede kilolu olmamak gerekiyor her türlü sağlığımız için. Umarım ideal kilonuza ulaşır sağlıkla alirsiniz bebeğinizi kucağınıza

Amib çok teşekkür ederim 🙏🏻 İsteyen herkese nasip etsin rabbim 🙏🏻

Canım ben folic combi kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor adet düzene giriyor yumurtalar zamanla büyüyor bence dene derim fiyat biraz pahalı ama deger

Back