Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor tavsiyesi ile alınmıyor mu kendi kafaniza göre almanız zarar vermez mi?Pkolu olup hangi folik asitleri kullandınız ne tavsiye edersiniz veya hamile kalmak için baksa öneriniz var mı ben henüz çok denemedim ama pkoda zor hamilelik olduğu için fikir istiyorum şimdiden teşekkürler
Folik asit hamile kalmadan önce kullanılmasi gerekiyor bebeğin gelişimi için çok önemli, doktora gittim daha önce tavsiye etti kullanmami ama bir marka vermedi bende burdan pko lu olanlara hangisi daha etkili diye tavsiye aldımDoktor tavsiyesi ile alınmıyor mu kendi kafaniza göre almanız zarar vermez mi?
Üzülmeyin sadece kiloyla alakası yok ben 2 senedir evliyim evlenmeden önce pko olduğunu biliyordum ve 47 kiloydum 1.60 boy zayiftim yani, simi 53 kiloyum. Ama yinede kilolu olmamak gerekiyor her türlü sağlığımız için. Umarım ideal kilonuza ulaşır sağlıkla alirsiniz bebeğinizi kucağınıza1 seneye yakın kullandım inofoliği bende işe yaramayınca daha uygun fiyatlı bi ilaca geçtik. Pko içinde ideal kilona gelsen bile hayatında hep hareket olacak dedi. Yoruldum artık , Allah’ın gücüne gitmesin. Psikolojim çok iyi değil ama yine de hamdolsun
Üzülmeyin sadece kiloyla alakası yok ben 2 senedir evliyim evlenmeden önce pko olduğunu biliyordum ve 47 kiloydum 1.60 boy zayiftim yani, simi 53 kiloyum. Ama yinede kilolu olmamak gerekiyor her türlü sağlığımız için. Umarım ideal kilonuza ulaşır sağlıkla alirsiniz bebeğinizi kucağınıza
Canım ben folic combi kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor adet düzene giriyor yumurtalar zamanla büyüyor bence dene derim fiyat biraz pahalı ama degerPkolu olup hangi folik asitleri kullandınız ne tavsiye edersiniz veya hamile kalmak için baksa öneriniz var mı ben henüz çok denemedim ama pkoda zor hamilelik olduğu için fikir istiyorum şimdiden teşekkürler
Mavi olanında mı yoksa kahverengi olanımı?Canım ben folic combi kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor adet düzene giriyor yumurtalar zamanla büyüyor bence dene derim fiyat biraz pahalı ama deger
Folicode kullanabilirsin
Bende folidoce kullanıyorum ama henüz bi yararını görmedim bakalım ilerleyen zaman da nolucakPkolu olup hangi folik asitleri kullandınız ne tavsiye edersiniz veya hamile kalmak için baksa öneriniz var mı ben henüz çok denemedim ama pkoda zor hamilelik olduğu için fikir istiyorum şimdiden teşekkürler