• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO lu Bayanların Dikkatine !!!

meleksh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
7
0
36
Karaman
slm kızlar ben 1 senedir evliyim ve 1 senedirde çocuk istiyorum.8 ay önce adetim geciktiğinden dolayı doktora gittim.sol yumurtalıkta 2 tane kist olduğunu söyledi.Tedavi amaçlı doğum kontrol hapı verdi ve 2 ayda kist kayboldu.bundan sonra yine adet düzensizliğim oldu ve gebe kalamadım.tekrar 2 ay önce doktora gittim hormonlarım düzensiz çıktı.Doktor ultrason sonucuma baktığında pko olabileceğimi söyledi.Ultrason sonucum resimdeki gibi.Sizce PKO lu muyum ???PKO lu olan arkadaşlar PKO lu olduğunu nasıl öğrendi?yardımcı olursanız sevinirim.... $IMG00337-20110915-0054.jpg

slm kızlar ben 1 senedir evliyim ve 1 senedirde çocuk istiyorum.8 ay önce adetim geciktiğinden dolayı doktora gittim.sol yumurtalıkta 2 tane kist olduğunu söyledi.Tedavi amaçlı doğum kontrol hapı verdi ve 2 ayda kist kayboldu.bundan sonra yine adet düzensizliğim oldu ve gebe kalamadım.tekrar 2 ay önce doktora gittim hormonlarım düzensiz çıktı.Doktor ultrason sonucuma baktığında pko olabileceğimi söyledi.Ultrason sonucum resimdeki gibi.Sizce PKO lu muyum ???PKO lu olan arkadaşlar PKO lu olduğunu nasıl öğrendi?yardımcı olursanız sevinirim....Eki Görüntüle 256553

bence pko varçünkü ben de bi ara çektim bu davadan artık neyin kist neyin değil anlıyorum galiba ... ekrana baktığında sol taraftaki beyaz bölümün sağ alt tarafında küçük kesecikler var. işte onlar bizim sevgili kistlerimiz :(

Back