Pko lu bayanlar

Emrembsr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
19
57
3
30
Arkadaşlar merhaba dün doktorumdan pko lu olduğumu öğrendim pkolu olupta gebe kalabilen kardeşlerim varmı şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba dün doktorumdan pko lu olduğumu öğrendim pkolu olupta gebe kalabilen kardeşlerim varmı şimdiden teşekkürler

Bana da dediler 4.ayda normal yolla kaldim.moralini bozma ben bi yil korundum sonra denedigim ilk 3 ay olmadi 4.ay hamile kaldim.soğan kuru iç.Allah gönlüne gore versin

Bana da dediler 4.ayda normal yolla kaldim.moralini bozma ben bi yil korundum sonra denedigim ilk 3 ay olmadi 4.ay hamile kaldim.soğan kuru iç.Allah gönlüne gore versin
Amin Allah razı olsun canım ama hiç krunmadim yumurtalarimda çok küçük kistckler varmış iyi huylu dedi doktrm ilaç olarak da ınafolıc inco verdi işe yarar mı acava

Ben de pco luyum.
2 yaşında bir oğlum var tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.
Şimdi ikinciye hamileyim. Tedavisiz doğal yoldan oldu..
Tabi ki pco lu bayanlar da hamile kalabilir :)
Kısırlık değildir pco..
Sadece yumurta tembelliği..

Canım ben de pkoluyum bir yılın sonunda bu ay hamile kaldım fakat düştü..kimyasal gebelikti. Bir daha kısmet olur inşallah hamile kalabiliyoruz ama bazilarimizda biraz zaman alabiliyor hem senin adetlerin de duzenliymis bu bir artı senin için

İnşallah canım ya inan bende tüm kadınlar gibi anne olmayı okdr çok istiyorum ki gebe kalrsam Allah'ın izniyle burada soyliycem inşallah pkolu tüm kardeslerime umut olur inşallah ya

Allah hayırlısını versin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin bakalım ilaçlarımi düzenli bir şekilde kullanıyorum

Canım bende pkoluyum baştan hamile kalamadım doktora gittim ilaçlar vs kullandım olmadı. Ben soğan kürü yaptım ve o ay hamile kaldım.bana bu şifa verdi.inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder..kimsenin ne dediğinide takmayın bana bir doktor çocugun olmayabilir demişti demekki bunu diyecek kadar rahatsızmışım.ama rabbim ol derse olur bunu unutmayın.moralinizi bozmayın dualar edin yasin tebareke meryem yusuf kenzül arş suresi okuyun. Fazla kilo varsa verin.sağlıklı beslenin... ben çok çektim bu pkodan bir ben bir rabbim bilir..

İnşallah canım ya çok istiyorum anne olmayı o duyguyu tatmayı Rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…