Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir yıllık evliyim adetlerim de düzenli iki gün gecikme olurduKendiliğinden adet görüyormusun canim belirtilerin nelerdi nekadarlik evlisin
Arkadaşlar merhaba dün doktorumdan pko lu olduğumu öğrendim pkolu olupta gebe kalabilen kardeşlerim varmı şimdiden teşekkürler
Amin Allah razı olsun canım ama hiç krunmadim yumurtalarimda çok küçük kistckler varmış iyi huylu dedi doktrm ilaç olarak da ınafolıc inco verdi işe yarar mı acavaBana da dediler 4.ayda normal yolla kaldim.moralini bozma ben bi yil korundum sonra denedigim ilk 3 ay olmadi 4.ay hamile kaldim.soğan kuru iç.Allah gönlüne gore versin
Canım ben de pkoluyum bir yılın sonunda bu ay hamile kaldım fakat düştü..kimyasal gebelikti. Bir daha kısmet olur inşallah hamile kalabiliyoruz ama bazilarimizda biraz zaman alabiliyor hem senin adetlerin de duzenliymis bu bir artı senin iç
İnşallah canım ya çok istiyorum anne olmayı o duyguyu tatmayı Rabbim bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin inşallahCanım bende pkoluyum baştan hamile kalamadım doktora gittim ilaçlar vs kullandım olmadı. Ben soğan kürü yaptım ve o ay hamile kaldım.bana bu şifa verdi.inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder..kimsenin ne dediğinide takmayın bana bir doktor çocugun olmayabilir demişti demekki bunu diyecek kadar rahatsızmışım.ama rabbim ol derse olur bunu unutmayın.moralinizi bozmayın dualar edin yasin tebareke meryem yusuf kenzül arş suresi okuyun. Fazla kilo varsa verin.sağlıklı beslenin... ben çok çektim bu pkodan bir ben bir rabbim bilir..