• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko lu arkadaşlar bu illetten kurtulan varmı

PINAR3498

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
925
186
303
1.5 yıllık evliyim ve hala cocuk piyasada yok bu hastalıgı olup hamile kalan varmı

Nezamana kadar beklıcez rabbım bılır boyle olup hamıle kalan cok ama ben olmıcak dıye cok korkuyrm ilaçsız adette olmuyrm durmadanda kilo alıyrm

1.5 yıllık evliyim ve hala cocuk piyasada yok bu hastalıgı olup hamile kalan varmı

Merhaba..Dr. takibine başladınız mı acaba? Pcolu olupta hamile kalan birçok kişi var bende bunlardan biriyim. Forumda bu konuyla ilgili bayağı bir paylaşım var. Kürler vs isterseniz bi inceleyin..

Son düzenleme:
mrb 3yıl önce pko hastası olduğumu öğrendim.adetlerim düzenli olmasına rağmen pko hastasıyım.herkeste aynı değil sanırım etkileri doğum kontrol hapı dışında neler yapılabilir gelecekte çocuk sahibi olmak için bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.tiroid hastalığı ile ilgisi var mı?dr bana kilo vermemi söylemişti 15 kilo verdim değişme olmadı.hap kullanmıyorum 2 aydır fakat adetlerim düzenli sadece akne problemi yaşıyorum doğum kontrol hapı kullanmadığım için

Back