Her 10 kızdan biri gibi bende pko yum
ilaç kullanmadan da regli olabiliyorum. Ama bazen ayda 1, bazen 2-3 ayda bir. Bazende 20 gün boyunca falan
Neyse 1 buçuk yıllıkta evliyim. Yaş 28 oldu. Evlendiğimden beri de korunmuyoruz desem yeridir. Artık doktora gittim, herşeyim düzgün görünüyoemuş, hormonlarımda iyiydi sadece eccük süt hormonumu ne o yüksekti onada 2 tane kapsül hap veri pazartesi perşembe bölüp içcem. Harici standart yolu izledik, klomen kullandım 5 gün. 2 gün ara verdim ve doktora gittim 2 yumurtam büyümüştü güzel dedi. Çatlatma İğnesi yazdı bu akşam vurucam kendime
sonra işte gün aşırı ilişki vs. Eşimden spermiogram istediler, yaptırdık ama değerler çok kafa karıştırıcı, sayı normal, ileri hız 0, yavaş hızı da %100 çıktı, hareketsiz 0, ürolog doktor değerlerine bişey demedi sigarayı bırak dedi sadece. Ama bnm doktorum 0 olmasına biraz takıldı.eşim muayene olmaya gidicek bakalım. Bu arada kilo aldım evleneli belkide 20 kg oda sıkıntı diyolar tabi.
Ve ırsi şeker problemi var. Az yüksek çıkıyo benimde 100üstü. Glukofen kullanıyorum. Şimdi bana ne olacak, iğneden tedirginim. Bu akşam 9da yapcam ertesi gün akşam 9da ilişki normal dimi süreç olarak?