pko insulin direnci ve glucophage

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
26.599
48.495
598
merhaba herkese.
gecen ay dr a gittigimde bana pko dan dolayi insulin direncim oldugunu kilo vermem gerektigini soyledi hem insulin direncini dusurmek hemde kilo vermeme yardimci olmasi icin glucophage adinda bir seker ilaci verdi ama ben kilo bakimindan hic bir etkisini goremedim dr zayiflamadan gelme bu sekilde tedavi zorlasir dedi bu ilaci kullanip sonuc alan varmi acaba kac ay sonra sonuc almaya basladiniz ?

Öncelikle geçmiş olsun canım bnde bugün aynen bunlrı yaşadım hem pko hem insülin direnci ve ilaçları verdi diyetsyene git 3 ay sonra zayfla gel dedi. İlaç mide bulantısı yapıyormuş zaten yiyemiceksin pek bişey ve açlığı fazla hissetmicksn ddi yarın sbh başlicm bnde. Kilonun %10 kadarını verdiğin zaman herşy yoluna girmeye başlıyomuş zaten bn çok çabuk kilo verenlerdenm bakalım başlayınca durum nasıl oluck :/

bende mide bulantisi falan yapmadi ama yapabiliyomus aclik hissini bastirdigi yemek yemesenizde acikmadiginiz dogru ama kilo vermek yok bende maalesef

bende mide bulantisi falan yapmadi ama yapabiliyomus aclik hissini bastirdigi yemek yemesenizde acikmadiginiz dogru ama kilo vermek yok bende maalesef
Çoğu kişide kilo vermeyi desteklemiş yarın diyetisyenime gidicem insülin direncine göre liste verick öyle verilck ztn kiloda ilaç sadece destekliyo ve mide bulantısı yapark yemeyi azaltıyo diye düşünyrm

Çoğu kişide kilo vermeyi desteklemiş yarın diyetisyenime gidicem insülin direncine göre liste verick öyle verilck ztn kiloda ilaç sadece destekliyo ve mide bulantısı yapark yemeyi azaltıyo diye düşünyrm
ben gidemedim diyetisyene giderseniz listeyi banada atarmisiniz ?

merhabalar, ölçü olarak nasıl kullanıyorsunuz. yemek öncesinde kullananda var sonrasında kullananda hatta yemek arasında kullanan bile var. 850lilik glucophage verdi doktorum ama nasıl kullanacgaımı sormadım

merhabalar, ölçü olarak nasıl kullanıyorsunuz. yemek öncesinde kullananda var sonrasında kullananda hatta yemek arasında kullanan bile var. 850lilik glucophage verdi doktorum ama nasıl kullanacgaımı sormadım

ben sabah kahvaltıdan sonra yarım kullanıyorum. yalnız benim durumum biraz farklı, coumadin kullandığım için sanırım benim kullanma şeklim az.
ama çoğu insan günde 2 yarım veya 2 tam kullanıyormuş. Ayrıca mide bulantısı yapmaması için yemekten sonra kullanılır diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…